طرز تهیه انار پلو برای شب یلدا
کد خبر: ۲۳۰۸۱۳
تاریخ انتشار: 2021 December 12    -    ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
انار پلو، پلو خوشمزه و جدید برای دوستداران انار است، با درست کردن این پلو مزه‌ای جدید و جالب از مخلوط انار، کشمش و پسته را تجربه می‌کنید. هر خانواده ایرانی در هر جایی به سبک آداب و رسوم نیاکان خود برای یلدا شام تهیه می‌کند. شام یلدا معمولاً یکی از خوش خوراک‌ترین غذا‌های اقوام مختلف است.

فاکتورهای جذابیت زنان ( رازهای زیبایی )«تابناک با تو» - غذای اصلی این شب، خورش فسنجان است. اما در برخی استان‌ها غذا‌های دیگری هم رایج است. در شمال ایران گیلانی‌ها یا سبزی پلو درست می‌کنند یا ترشی تره و در کنار آن سرسفره غذا ماهی سفید و یا ماهی دودی می‌گذارند. اما در شیراز غذای ویژه سفره یلدا هویج پلو است. شیرازی‌ها معمولاً برای شب یلدا سفره پهن می‌کنند. کنار غذا انواع تنقلات مربوط به یلدا را بر سرسفره می‌گذارند.

طرز تهیه انار پلو برای شب یلدا

مواد لازم برای ۴ نفر

برنج ۲ پیمانه

انار دانه شده یک و نیم پیمانه

خلال پسته یک سوم پیمانه

گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه

پودر تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری

کشمش پلویی نصف پیمانه

زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه:

برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.

مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.

هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.

ایران بانو

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار