مصرف هفته‌ای این غذا سکته قلبی را کاهش می دهد
کد خبر: ۲۳۰۷۴۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2021 December 11    -    ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰
bato-adv
bato-adv
تاکنون از مزایای خوردن ماهی برای سلامتی انسان بسیار شنیده ایم، ماهی را کباب کنید، سس بزنید، در فر بپزید یا تفت دهید، تنها به این نکته توجه داشته باشید که باید در سبد غذایی خود، خوردن ماهی را بگنجانید.
ماهی دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است و اکثر مواد مغذی مفید و ضروری برای انسان را داراست. ولی ویژگی مخصوص ماهی که آن را از سایر مواد غذایی متمایز ساخته است، نوع چربی موجود در آن است. ماهی یکی از منابع خوب آهن است. ماده مغذی دیگری که در ماهی به مقدار کافی وجود دارد روی است. ماهی از منابع غنی فلوئور است که در سلامت و استحکام دندان‌ها و در پیشگیری و پوسیدگی دندان تاثیر مهمی‌ دارد. بعلاوه اینکه از منابع خوب فسفرنیز محسوب می‌شود. فسفر ماده ای است که همراه با کلسیم در سلامت و استحکام استخوان ها تاثیر مهمی‌ دارد. همچنین حاوی مقدار قابل توجهی کلسیم نیز است.
 
مصرف هفته‌ای این غذا سکته قلبی را کاهش می دهد
 
محققان در مطالعه فوق دریافتند که ماهی های چرب مثل ماهی تن و ماهی آزاد مملو از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که برای کمک به تنظیم عملکرد قلب و عروق و سرکوب ریتم های خطرناک قلب نقش مهمی دارد.
 
آریتمی به وضعیتی که قلب بی نظم کار می کند، اشاره دارد. این وضعیت ممکن است ناشی از حرکات بیش از حد سریع  و یا بیش از حد آهسته قلب باشد.اسیدهای چرب امگا 3 کمک می کند تا ماهیچه های قلب آرام شوند و خطر سکته قلبی را کاهش می دهد.
 
امگا 3 مزایای دیگری دارد
 
اسیدهای چرب امگا 3 نه تنها برای تقویت عملکرد قلبی عروقی، بلکه برای بهبود سلامت عمومی نیز اهمیت دارد .یک رژیم غذایی مملو از امگا 3، برای سلامت چشم بسیار کارساز است. امگا3 با خطر کمتر دژنراسیون ماکولا همراه است که عامل آب مروارید، یکی از علل اصلی نابینایی امروز است.
 
امگا 3 به کاهش مواد شیمیایی التهابی مانند ایکوسانوئید ها و سیتوکین ها کمک می کند. التهاب بیش از حد می تواند منجر به سرطان و بیماری قلبی شود.
 
این اسید چرب مفید، موجب بهبود عملکرد مغز می شود. همچنین می توانند در مدیریت اختلالات روانی مانند اسکیزوفرنی، افسردگی و اختلال دوقطبی کمک کند. در نهایت، نیز با کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیماری روانی و بیماری آلزایمر مرتبط است.
 
مصرف امگا 3 به کاهش درد مفصلی در افراد مبتلا به آرتریت کمک می کند. این اسید های چرب همچنین جذب کلسیم را بهبود می بخشد، منجر به افزایش تراکم استخوان و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان می شود.
 
تحقیقات دیگر نشان دهنده فواید سودمند مشابه برای مردان است. تحقیق بزرگ دیگری نشان داد که مصرف ماهی به صورت منظم خطر فیبریلاسیون دهلیزی را کاهش می‌دهد. ضربان قلب بی قاعده و سریع، علت اصلی مرگ ناگهانی است.
بهداشت نیوز
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۰
0
0
فقط شنیدیم چون اینقدر گرون شده دیگه نمیشه خرید و خورد
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv