«تابناک با تو» - براونی یکی از انواع کیکهایی است که آنهایی که عاشق کاکائو هستند، نمیتوانند از این کیک بگذرند. در این مطلب طرز تهیه یک دسر عالی با براونی شکلاتی و بستنی و کره بادام زمینی را به شما آموزش دادهایم.
مواد لازم:
کره (بدون نمک) ۱۰ قاشق سوپخوری
شکر ۱ و ۱/۴ فنجان
پودر کاکائو (شیرین نشده) ۳/۴ فنجان + ۲ قاشق سوپخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
تخم مرغ (سرد) ۲ عدد بزرگ
آرد نصف فنجان
بستنی وانیلی ۱ لیتر
کره بادام زمینی نصف فنجان
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱-فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید و ۲ قالب ۲۰ سانتی متری فلزی مربع شکل را با کاغذ روغنی بپوشانید به صورتی که دنبالههای آن از بغل ظرف آویزان باشد.
۲-کره، شکر، پودر کاکائو و نمک را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت یا روغن دان مخلوط کنید. کاسه را روی یک قابلمه آب در حال غل زدن قرار دهید تا یک قابلمه دو جداره درست کنید. کره را گاهی هم بزنید تا حل شود و مخلوط نرم و یکدست شود و آنقدر داغ شود که نتوان به آن دست زد. کاسه را بردارید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
۳-با یک قاشق چوبی یا کاردک پلاستیکی عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام خوب هم بزنید.
۴-زمانی که خمیر خوب مخلوط شد و براق و غلیظ شد، آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود. نیمی از خمیر را در یکی از قالبهای آماده شده بریزید و نیمی دیگر را در قالب دیگر.
۵-براونیها را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آن فرو میکنید با کمی خرده نان بیرون بیاید در فر بپزید. براونیها باید کمی شل و نپخته باشند تا وقتی منجمد میشوند گاز زدن آنها سخت نباشد. براونیها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید در قالب بمانند و روی یک توری بگذارید تا کاملاً خنک شوند.
۶-بستنی را کلاً ۲۰ ثانیه و در دو دورهی ۱۰ ثانیهای در ماکروویو قرار دهید و بین هر دوره هم بزنید تا کمی نرم شوند. به قسمت نکات مراجعه کنید.
۷-زمانی که براونیها هنوز در قالب هستند، بستنی نرم شده را روی یکی از براونیها بمالید. کره بادام زمینی را قاشق قاشق روی بستنی بگذارید سپس با یک چاقو یا کاردک بستنی و کره بادام زمینی را در همدیگر بپیچانید.
۸-دو لبهی کاغذ روغنی آویزان قالب براونی دوم را بگیرید و براونی را از قالب بیرون بیاورید و روی لایهی بستنی و کرهی بادام زمینی قرار دهید تا شکل یک ساندویچ بزرگ پیدا کند.
۹-قالب را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.
۱۰-زمانی که سفت شد پوشش پلاستیکی را بردارید و ساندویچ براونی و بستنی را روی یک تخته قرار دهید. با یک چاقوی دندانه دار براونی را به ۸ ساندویچ کوچک مربع شکل تقسیم کنید. ساندویچ براونی و بستنی را بلافاصله سرو کنید یا آنها را تک تک داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و تا موقعی که میخواهید سرو کنید در فریزر قرار دهید.
نکته:
۱- برای نرم کردن بستنی بایستی کمی هنر به خرج بدهید. سعی نکنید بستنی را ۲۰ ثانیه پشت سر هم در ماکروویو قرار دهید وگرنه بیش از حد نرم میشود. هدف ما این است که بستنی را آنقدر نرم کنیم که راحت روی براونی مالیده شود نه اینکه آنقدر نرم شود که زود آب شود و بچکد.
۲- اگر فقط یک قالب ۲۰ سانتی متری دارید هم میتوانید این دستور آشپزی را اجرا کنید. نصف خمیر را در قالب بپزید و بگذارید براونی خنک شود سپس آن را از قالب بیرون بیاورید. این براونی لایهی رویی ساندویچ شما میشود. سپس دوباره کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و نیمهی دوم خمیر را در آن بپزید که در قالب میماند و روی آن بستنی میریزید و ساندویچ براونی و بستنی را درست میکنید.
منبع: برترینها