نتیجه بررسی داروی امام کاظم (ع) چه بود؟
کد خبر: ۲۲۷۸۱۸
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
تاریخ انتشار: 2021 November 09    -    ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۰
مدیر گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه برای هیچ فردی داروی امام کاظم را توصیه نکرده‌ام چون هیچ شواهد و قرائن علمی برای آن نداریم، گفت: تنها یک کارآزمایی بالینی در مورد این داروی گیاهی انجام شده که نتایج آن امیدوار کننده نیست و نمی توان به آن استناد علمی کرد.
 مدیر گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه برای هیچ فردی داروی امام کاظم را توصیه نکرده‌ام چون هیچ شواهد و قرائن علمی برای آن نداریم، گفت: تنها یک کارآزمایی بالینی در مورد این داروی گیاهی انجام شده که نتایج آن امیدوار کننده نیست و نمی توان به آن استناد علمی کرد.
 
نتیجه بررسی داروی امام کاظم (ع) چه بود؟
 
محمد مظاهری گفت: واکسیناسیون در طب سنتی ایران تاریخچه ای قدیمی تر از "ادوارد جنر" دارد که واکسن آبله را به دنیا ارائه کرد. در این زمینه کتابی از زکریای رازی داریم به نام الجدری و الحصبه، در این کتاب وقتی آبله و سرخک مطرح می شود،  رازی راهکاری ارائه می دهد که دست زخم را به پستان گاوی که آبله گرفته آغشته کنند تا میزان کمی از عامل بیماری زا وارد بدن شود. حتی قبل از فراگیر شدن واکسیناسیون در جهان، در قبایل کوج نشین ایرانی زنان سالخورده ترشحات فرد آبله گرفته را در دستمالی جمع می کردند و با سوزن به پوست بدن افراد دیگر تلقیح می کردند و سیستم ایمنی فرد را درگیر می کردند، یعنی همان کاری که با واکسیناسیون انجام می دهیم.
 
وی با بیان اینکه امروز واکسیناسیون با پیشرفت مهندسی پزشکی شکل جدیدی به خود گرفته است، گفت: طب ایرانی هم اکنون پویشی در کشور راه اندازی کرده که طب سنتی ایران موافق واکسیناسیون است و همه همکاران ما نیز واکسن کرونا را تزریق کرده اند.
 
متخصص طب سنتی ایران افزود: از نظر شرعی مردم باید به نظر مراجع تقلید توجه داشته باشند که سه مرجع تقلید یعنی آیت الله مکارم شیرازی، جوادی آملی و علوی گرگانی فتوا داده اند مومنین در مسائل پزشکی باید از نظر متخصصان استفاده کنند. همچنین وقتی می بینیم مقام معظم رهبری واکسن تزریق می کنند دیگر هیچ حرفی باقی نمی ماند.
 
وی ادامه داد: از نظر علمی نیز می بینیم کشورهایی که پوشش واکسیناسیون بیشتری دارند میزان مرگ و میر کمتری دارند، بنابراین عقل سلیم حکم می کند به همان سمت حرکت کنیم. ممکن است برخی افراد از فضای مجازی سوء استفاده و یک عارضه واکسن را بزرگنمایی کنند، اما در هر کاری باید منافع و مضرات را بسنجیم، چراکه همه اقدامات ما منافع و مضراتی دارد و زمانی اقدام به کاری شایسته است که منافع آن بیشتر باشد.
 
مدیر گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه همه واکسن هایی که در پروتکل کشوری هستند ممکن است عوارضی داشته باشند، تصریح کرد: اما در یک نگاه وسیع تر می بینیم منافع تزریق واکسن خیلی بیشتر از مضرات آن است. افرادی که به علم احاطه ندارند به این عوارض واکسن استناد می کنند، درحالی که عوارض اندک، نسبت به فواید واکسن برای جمعیت بزرگ قابل مقایسه نیست و به همین دلیل به همه مردم توصیه می کنم در اسرع وقت واکسن تزریق کنند.
 
وی در مورد داروی امام کاظم که برای درمان بیماران مبتلا به کرونا توصیه می شود، توضیح داد: این دارو گیاهانی دارد که ممکن است با توجه به مطالعات کامپیوتری، بر روی برخی بیمارانی که در فاز اولیه ابتلا به کرونا هستند اثربخشی داشته باشد، اما موقعی که ریه بیمار درگیر می شود این گیاهان به تنهایی یا مرکب نمی توانند کارآیی داشته باشند و حتما باید از درمان های استاندارد استفاده کرد.
 
مظاهری با بیان اینکه برای هیچ فردی داروی امام کاظم را توصیه نکرده ام چون هیچ شواهد و قرائن علمی برای آن نداریم، گفت: تنها یک کارآزمایی بالینی انجام شده که نتایج آن امیدوارکننده نیست و نمی توان به آن استناد علمی کرد.
 
وی با اشاره به اینکه در کرونا دو حالت داریم، تصریح کرد: در حالت اول ریه بیمار هنوز درگیر التهاب نشده که بیشتر داروهای گیاهی و شیمایی اثربخشی دارند و حتی دارو و استراحت بیماری را تسکین می دهد، اما در حالت دوم وقتی بیماری وارد فاز التهابی می شود و بیمار را به بیمارستان می کشد داروهای گیاهی کارایی ندارند.
 
متخصص طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: ممکن است در آینده بتوانیم داروهای گیاهی ارائه کنیم که بتوانند با داروهای شیمیایی رقابت کند اما فعلا عقل حکم می کند از داروهای معتبر استفاده شود.
 
وی با بیان اینکه ما برای اسلام و ائمه اطهار ارزش بسیاری قائلیم اما نباید اسم ائمه را بر روی دارویی بگذاریم، تاکید کرد: شأن ائمه ما بسیار بیشتر از آن است که نامشان را بر روی دارویی بگذاریم. گاهی بیماران دارویی می آورند که اسم ائمه بر روی آنها است، فقط تا الان قرصی به اسم حضرت ابوالفضل ندیده ام و فکر می کنیم از اسم حضرت ابوالفضل بیشتر می ترسند!
 
مظاهری ادامه داد: بهتر است در گذاشتن این اسامی دقت بیشتری کنند و اگر زنجبیل و شکر سرخ به بیمار می دهیم بهتر است اسم گیاهی روی آن بگذاریم.
 
وی با یادآوری زمانی که نمی توانستند واکسن به شکل ویال استریل آماده و با سرنگ تلقیح کنند حسب بضاعت خود تلاش می کردند بیماری ها را درمان کنند، گفت: مهندسی پزشکی امروز زیرساخت های واکسیناسیون را فراهم کرده است، بنابراین از همه مردم درخواست می کنیم اگر می خواهند واکسن تزریق کنند.
 
مدیر گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از مردم خواست برای استفاده از خدمات طب ایرانی یا طب مکمل یا طب سنتی حتما به پزشکان دوره دیده و متخصص مراجعه کنند و افزود: عطاران در جایگاه یک صنف فقط وظیفه فروش داروی گیاهی دارند و نباید وارد حیطه مشاوره شوند. فردی که چند ماه عرقیجات تولید کرده یا فروخته، متخصص طب سنتی نیست.
 
وی با اشاره به اینکه گاهی شاهد فجایعی هستم که بیمارانی که مدتی درگیر بیماری بوده اند به افراد غیرمتخصص مراجعه کرده اند و نتیجه نگرفته اند، گفت: این افراد زمانی مراجعه می کنند که دیگر نمی توان کاری برایشان انجام داد، بنابراین مردم باید بین پزشک با هر فردی که خودش را در هر لباسی حکیم می داند تمیز قائل شوند.
فارس
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۹
4
41
بیخود اسم ائمه(ع) رو هم بدنام میکنن این دوستان بدتر از دشمن
محسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۹
20
20
من کاری به اسم دارو ندارم ولی با این ترکیب سه سال است که از شر گلودرد و خوردن چندباره انتی بیوتیک به خاطر درمان گلودرد و همچنین پرداخت هزینه ویزیت و داروخانه معاف شدم. به محض اینکه کمترین علایم گلودردو احساس میکنم قبل از خواب مقدار مشخص شده از دارو رو داخل دهانم میریزم و بدون اینکه بعدش چیزی بخورم یا بنوشم میخوابم. فردا صبحش که بیدار میشم هیچ علایمی از بیماری ندارم. امتحانش ضرری نداره حاویه شکره و دو ماده گیاهی دیگه در در اون دوز قطعا هیچ عوارضی نداره.
منوچهر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۹
6
30
ما چیزی به نام طب اسلامی نداریم، همه این ها طب گیاهی و سنتی است ، بی جهت به نام ائمه اطهار ، تجارت نکنید
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۶:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
زمان ائمه اطها داروي شيميايي وجود نداشت و آن بزرگواران از داروهاي گياهي براي درمان استفاده مي كردند لذا نام ائمه اطهار به معناي استفاده آن بزرگواران از داروي مورد نياز مي باشد نه خلق دارو توسط ائمه اطهار
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۹
2
3
کارآزمایی بالینی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!احتمالا بالا رفتن مرگ و میر بیماران کرونایی در ایران بخاطر کارآزمایی های بالینی از این نوع است. چرا علم پزشکی چنین داروهایی را بر روی بیمارانی که در صورت استفاده نکردن از داروهای استانداردکه در معرض خطر مرگ قرار میگیرند تست می کند ؟ این عمل قتل استتتتتتتتتتتتتتتت
پاسخ ها
محسن
| |
۱۵:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۰
بله دقیقا تست داروهایی مثل رمدسیور و فاویپیراویر بر روی مردم به عنوان موش آزمایشگاهی قتل استتتتتتتتتتتتتتت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۰
0
4
اصلاً ترکیبات دارو را هم اشتباه گفتن.اگر کارآزمایی بالینی کردید چطور ترکیبات سه گانه داروی امام کاظم را ۲تا اونهم اشتباه گفتید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۰
8
6
شما که تا حالا از این دارو استفاده نکردی و حتی ترکیبش را هم نمیدونی و گفتی زنجبیل و شکر سرخ حرف مفت نزن
من چندین ساله دارم استفاده میکنم و از شر سرماخوردگی و آنفلوآنزا و کرونا در امان بودم درصورتیکه تا قبل از اون مدام سرما میخوردم
پس چرت گویی را تمام کنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۰
1
4
لطفاً مقاله ای در مورد اثر پلاسیبو و نوسیبو منتشر بفرمائید برای تنویر افکار عموم...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
0
2
علم پزشکی با تجربه هم می باشد. مثلا من در سالادم ابلیمو نمی ریزم بلکه زیتون می ریزم یا مقداری نعناع یا کاکوتی را ته استکان آب ولرم مثل جوش 70 درجه می ریزم و می خورم کاملا سرحال می شوم.
ali
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
2
4
حیف این همه هزینه فقط برای اینکه ثابت کنیم طب بقول معروف اسلامی کارساز هست .
آقا واکسن بروز و از آب گذشته دیگه اختراع و آزمایش شد . شما دنبال چه هستید؟؟ چرا یک عده رانت خوار هی باید میلیارد میلیارد پول بگیرند و به کسی جوابگو نباشند؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۶:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
كدام هزينه؟ چه كسي هزينه كرده؟
ضمنا براي اثربخشي يك داروي شيميايي ميلياردها دلار هزينه مي شود كسي اعتراض نمي كند ، نتيجه آن هم ممكن است موفقيت آميز نباشد.
اين طبيعي است كه براي تست اثربخشي يك دارو چه گياهي چه شيميايي بايد آزمايش كرد، براي آزمايش هم بايد هزينه پرداخت كرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
0
3
کاملا مشخص است که بی غرض سخن میگویند. حتما تحقیق کامل هم انجام داده اند . زنجبیل و شکر سرخ ؟؟!!! برادر من اول ترکیباتش را یاد بگیر بعد صحبت کن که اینقدر ضایع نباشد . ترکیبات داروی امام کاظم مصطکی + هلیله سیاه + شکر سرخ هست که میشود داروی زمستانه .... تابستان هم به جای شکر سرخ از رازیانه استفاده میکنند یعنی مصطکی + هلیله سیاه + رازیانه .... ما چند ساله استفاده می کنیم اثرات مفیدش زا هم تجربه کرده ایم الحمداله . به بچه ها هم میدهیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
0
2
من خودم استفاده میکنم و فوق العاده س
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
0
0
با سلام
بنده خودم و خانواده ام و دوستان بسیار زیادی که داروی امام کاظم (ع) را داده ام الان حدود ۵ سالی هست که نه سرما خورده ایم و نهآنفلو انزا و نه کرونا گرفته ایم الحمد لله موثر هست
هرکس که قبول ندارد استفاده نکند . اشکالی ندارد . رد کردن این دارو برای ما که ضرری ندارد .
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار