«تابناک با تو» - بسیاری از ما به خاطر اینکه صبح به سراغ ته ماندهی پیتزای روز قبل رفته ایم احساس گناه کرده ایم، اما این شاید بدترین انتخابی نباشد که میتوانیم برای صبحانهی خود داشته باشیم.
به گفتهی متخصصان تغذیه خوردن پیتزا برای صبحانه بهتر از بعضی غلات صبحانهی قند دار است.
مسلّم است که پیتزا نمیتواند جایگزین مواد غذایی سالم برای صبحانه شود، اما برای هر خوراکی مملوء از قندی میتواند جایگزین قابل قبولی محسوب شود.
به گفتهی متخصصان تغذیه، پیتزا میتواند انتخاب متعادل تری برای صبحانه در مقایسه با بسیاری از غلات صبحانهی مملوء از قند باشد.
یک قاچ پیتزای پنیری ساده حاوی ترکیب متعادلی از کربوهیدرات ها، پروتئین و چربی است. اما یک کاسه غلات صبحانهی قند دار همراه با شیر کم چرب، قند و کربوهیدرات بسیار زیادی دارد.
کارشناسان تأکید دارند که پیتزا لزوماً برای ما مفید نیست، اما اغلب غلات صبحانهی موجود در بازار وضعیت بدتری دارند. غلات صبحانه ارزش غذایی اندکی دارد.
پیتزا به عنوان یک صبحانهی هر روزه توصیه نمیشود و باید از خوردن غلات صبحانه خودداری شود.
به گفتهی متخصصان، ما باید تمرکز خود را بر روی ترکیب متعادلی از کربوهیدراتهای با فیبر بالا، پروتئین بدون چربی و چربیهای سالم بگذاریم تا طی صبح سیر بمانیم.
کارشناسان میگویند بهترین کار این است که دربارهی چیزی که میخوریم فکر کنیم و سعی کنیم انتخابهای سالم تری برای وعدههای غذایی روزانهی خود داشته باشیم.
به گقتهی کارشناسان، ما باید به مواد درون غذای خود آگاهتر باشیم و صبحانهی متعادلی بخوریم که پروتئین زیادی داشته و کربوهیدرات ناشی از قندهای افزودنی و سرخ کردنیها در آن به کمترین میزان باشد.
منبع: روزیاتو