ضرر جدی چای کهنه دم برای معده
کد خبر: ۲۱۱۵۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2021 May 14    -    ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۰
bato-adv
bato-adv
چای از نوشیدنی های پرطرفدار بین ایرانیان است و از نظر پژوهش گران مصرف آن دارای اصولی خاصی است و چای کهنه دم برای دستگاه گوارش مضر است.

اگرچای کهنه دم را درون یک محفظه بسته نگه ندارید و یا آن را در محل خنک نگذارید یا بیش از 48 ساعت آن را نگه دارید یا به آن اسانس اضافه کنید ، در واقع آن را با ضرر همراه کرده اید . قانونی در این مورد وجود دارد که می گوید نباید بیش از 8 ساعت چای دم کرده را نگه داشت یعنی شما بعد از دم کشیدن چای که باید به مدت 10 دقیقه باشد میتوانید چای را در محیطی خنک نگه داشته و سپس گرم کنید اما بعد از گذشت این زمان دیگر نمیتوان مجدد از چای استفاده کرد . فراموش نکنید این زمان 8 ساعت فقط برای چایی است که مواد افزودنی بیش از اندازه نداشته و یک چای کاملا ارگانیک است و هر نوع چایی را نمی توان این مدت نگهداری کرد .



ضرر جدی چای کهنه دم برای معده

حقایقی مهم در مورد چای کهنه دم و عوارض آن
طبق نتایج مطالعات و نظرات متخصصان طب سنتی چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک کرده و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده نقش دارد .
و اما از مضرات چای کیسه ای کهنه دم ریفلاکس معده و مشکلات گوارشی مهم ترین آنهاست .
عوارض گوارشی چای کهنه دم در مورد دمنوش های گیاهی آماده نیز وجود دارد برای همین توصیه می شود دمنوش با استفاده از ترکیبات گیاهی و توسط خود فرد تهیه شود .

اما چای کهنه دم دقیقا به چه معناست ؟
آیا چای کهنه دم فقط طعم خود را از دست می دهد یا اتفاقات دیگری هم در آن می افتد ؟ چای ها " البته چای ارگانیک " در شرایط زیر کهنه دم محسوب می شوند :
- بیش از 8 ساعت در قوری بودن ، در دمای اتاق ، بدون پوشش :حال بسته به نوع چای ، مزه آن در این مدت زمان از بین می رود .
گاهی اوقات بعضی از چای ها هستند که می توانند تا 72 ساعت بعد از دم کشیدن دوام بیاورند و امن باشند، به شرط اینکه داخل فریزر نگهداری شوند.

پس بهترین راه برای نگهداری از چای دم شده برای مدت طولانی :
تهیه یک شیشه با در بسته محکم و بدون منفذ ، بدون هیچ اسانس و یا شکر اضافه شده به آن.
اگر هر گونه ماده اضافه مثل شکر را به چای اضافه کردید ، حتی درون فریزر هم نباید بیش از 24 ساعت آن را نگهداری کنید.

چای دم کرده سرد در مقایسه با چای دم کرده داغ
تفاوت این دو چای بسیار زیاد است . چای دم کرده داغ حساسیت بیشتری نسبت به باکتری دارد و سریع تر کهنه دم می شود و به طور کل دما تاثیر زیادی روی خواص چای دارد .
اگر می خواهید که عمر چای دم کرده را افزایش دهید ، آن را در یک محیط خنک نگه دارید.
چای در هوای گرم هم دوام می آورد اما قطعا با عوارض بیشتری همراه خواهد بود.

بهداشت نیوز

bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۴
0
0
کلن کافعین یکی از مضرترین مواد مخدر هست. ما کافعین رو در چای، قهوه و کاکاعو میتونیم ببینم. کافعین عملکرد بسیار بدی بر سیستم عصبی موجودات زنده میزاره.

سال ها پیش برای نشان دادن تاثیر مخرب کافعین بر سیستم عصبی آزمایش جالبی با انواع مخدر از قبیل هروعین، تریاک، ال اس دی و کافعین بر روی عنکبوت انجام شد تا ببینید این مواد چه تاثیری بر شکل ظاخری تار عنکبوت و نظم آن دارند.
بدترین تاثیر به نظر شما مربوط به کدام مادهبود؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv