بستنی سنتی نخورید!
کد خبر: ۲۱۰۲۸۷
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2021 April 29    -    ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۵
مصرف لبنیات غیرپاستوریزه خصوصا بستنی سنتی خطر مبتلا شدن به تب مالت را افزایش می‌دهد.
 دکتر یحیی پاسدار متخصص تغذیه و عضو بسیج جامع پزشکی در خصوص اثر لبنیات غیر پاستوریزه در افزایش خطر ابتلا به تب مالت گفت: وجود یک باکتری خطرناک در لبنیات و فرآورده‌های دامی خصوصا شیر باعث ابتلا به تب مالت می‌شود.
 
بستنی سنتی نخورید!
 
وی در ادامه داد: عدم پاستوریزه و استریزه‌ کردن شیر باعث می‌شود این باکتری همچنان در شیر باقی بماند.
 
این متخصص تغذیه با اشاره به این کهدر تهیه بستنی‌های سنتی از روش‌های پیشرفته پاستوریزه استفاده نمی‌شوند، تصریح کرد: احتمال باقی ماندن باکتری خطرناک در این صورت قوی است.
 
پاسدار با بیان این که حضور این باکتری در بستنی سنتی فاقد علامت بوده و هیچ‌گونه علامتی از جهت تغییر در رنگ، بو و مزه ایجاد نمی‌کند، اظهار داشت: این بستنی‌ها از لحاظ ظاهری سالم به نظر می‌رسند چرا که اندازه این باکتری در حد میکروسکوبی بوده و مانند سایر باکتری‌ها با چشم غیر مسلح دیده نمی‌شوند و فقط در آزمایشگاه می‌توان آن را از لحاظ سالم یا ناسالم بودن بررسی کرد.
 
این متخصص تغذیه در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به این که بیماری تب مالت با استفاده از روش‌های سالم‌سازی قابل کنترل است به همین دلیل اقدامات لازم جهت جلوگیری از گسترش این بیماری صورت گرفته است. 
 
منبع: باشگاه خبرنگاران
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
2
1
اصلا باکتری با چشم غیرمسلح قابل رویت نیست دکتر!!!
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۵:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
غیب گفتی عزیزم؟
دکتر هم همینو گفت دیگه!
درست نخوندی حتما!
یه بار دیگه بخون شاید متوجه منظورش بشی:
این بستنی‌ها از لحاظ ظاهری سالم به نظر می‌رسند چرا که اندازه "این باکتری در حد میکروسکوبی بوده و مانند سایر باکتری‌ها با چشم غیر مسلح دیده نمی‌شوند و فقط در آزمایشگاه می‌توان آن را از لحاظ سالم یا ناسالم بودن بررسی کرد."
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
0
1
حالا این آقای دکتر به تب مالت اشاره کردند که طبیعتا اگر یکبار شیر کاملا جوشنونده بشه و ازش بستنی درست بشه مشکلش حله ولی من میخوام به بستنی هایی با طعم ویروس کرونا اشاره کنم چون ویروس کرونا یک ویروس سرما دوست هست و چون ویروس کرونا در محیط سرد به سرعت تکثیر میشه، حتی اگر فرض کنیم شیر برای ساخت بستنی در ابتدا به مقدار کافی جوشونده شده باشه ولی مشکل اساسی نفوذ ویرس کرونا به بستنی توسط عوامل بیرونی بعد از درست شدن بستنی هستش، از جمله بسته بندی، نقل و انتقال و ....

به همین دلیل و از آنجا که بستنی واقعا در خیلی موارد یک شیرینی و دسر بسیار سالم، آرامبخش و مفید برای تمام مردم هست، توصیه میکنم همه یک دستگاه بستنی ساز خانگی مونتیس داشته باشند که اولا خیالشون راحت باشه که چه نوع شیر، شیرین کننده و دیگر مواد اولیه ای در ساخت بستنی استفاده میکنند بلکه بتونن با خیال راحت فرایند جوشوندن و نگهداری بستنی را هم خودشون نظارت کنند تا با خیال راحت انواع بستنی خوشمزه را بر اساس رژیم و سلیقه خانواده در فریزر داشته باشند
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار