سوشی به عنوان یکی از گرانترین غذاهای دنیا،غذایی مشهور است که دارای قدمت بوده و با ظاهر امروزی اش بسیار تفاوت دارد.
بسیاری زادگاه این غذا را چین می
دانند اما امروزه غذای ملی برخی کشورهای آسیایی از جمله ژاپن محسوب می شود و
این کشور در ارائه سوشی مدرن امروزی پیشگام است.
برای تهیه سوشی آداب خاصی وجود دارد که این رسوم به هنگام تزیین به اوج
خود می رسد و تهیه هر سوشی در نهایت بیشتر به خلق یک اثر هنری شباهت دارد.
سوشی های امروزی از ملل مختلف به ویژه غرب تاثیر گرفته اند و با طرح های
مختلفی در رستورانهای مشهور دنیا سِرو می شوند و برای چشیدن آن گاه پول
خوبی باید پرداخت.
قدمت سوشی در حدود یک هزار و 800 سال تخمین زده شده و از برنج پخته ،ماهی
خام ،سزیجات ،تخم مرغ و چاشنی سرکه تهیه و به صورت سرد سِرو و خورده می
شود.
سوشی های جالبی را مشاهده می کنید که به شکل ماهی درست شده اند.
*توریسم آنلاین