واقعیت ماجرای سالادهایی که باید چرب باشند
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۰۸۸۹
تاریخ انتشار: 2015 December 12    -    ۲۱ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
یکی از این افسانه‌ها این است که سالادها باید مطلقاً بدون چربی باشند. باید دانست برخی چربی‌ها به جذب مواد مغذی محلول در چربی موجود در سبزیجات از قبیل ویتامین کا، بتاکاروتن و لوتئین کمک می‌کند.

افسانه دیگر این است که گوشت سفید بسیار بهتر از گوشت قرمز است. پروتئین موجود در گوشت قرمز به عضله سازی کمک می‌کند و حاوی آهن و ویتامین ب بیشتری نسبت به گوشت سفید است.

تصور غلط دیگر این است که همه چربی‌های اشباع خطرناکند. مسلماً اضافه کردن مقادیری چربی اشباع به جای کربوهیدرات‌های تصفیه شده مانند نان سفید و ماکارونی سفید بسیار سودمندتر است.

یک تصور غلط دیگر این که اگر می‌خواهیم لاغر شویم و عضله بیاوریم باید از تمام کربوهیدارت ها اجتناب کنیم. اجتناب از کربوهیدرات‌های موجود در غلات سبوس دار، سبزیجات، میوه‌ها و فراورده‌های لبنی بهبود عضلات را به تأخیر می‌اندازد.
سلامانه
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv