استاندارد تهران: بستنی کالی‌جار غیراستاندارد است
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۰۶۸۰۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2021 March 19    -    ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۱
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
مدیرکل استاندارد تهران، در پی مشاهده بستنی با نام تجاری "کالی‌جار" با تاریخ تولید سال ۱۴۰۰، اعلام کرد: این بستنی غیراستاندارد است و تاکنون، پروانه استاندارد از این اداره‌کل دریافت نکرده‌است.

مدیرکل استاندارد تهران، در پی مشاهده بستنی با نام تجاری "کالی‌جار" با تاریخ تولید سال ۱۴۰۰، اعلام کرد: این بستنی غیراستاندارد است و تاکنون، پروانه استاندارد از این اداره‌کل دریافت نکرده‌است.

محمودرضا طاهری روز پنجشنبه تشریح کرد: انواع بستنی، مشمول استاندارد اجباری است و توصیه می‌شود شهروندان از مصرف بستنی‌های غیراستاندارد خودداری کنند.

وی ادامه داد: این واحد تولیدی متخلف که در شهرک صنعتی نصیرآباد در رباط کریم واقع شده، برای اخذ ‌پروانه کاربرد علامت استاندارد اقدام کرده، ولی از آنجا که هنوز موفق به اخذ آن نشده، هرگونه تولید و عرضه محصول تخلف محسوب شده و با آن برخورد قانونی می‌شود.

ایرنا

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مونتیس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۳۰
0
0
الان دیگه همه بستنیها و محصولات سرد غیر قابل اطمینان هستند چون کرونا یک ویروس سرما دوست هست و هرچقدر هم باور کنیم که تولید کننده از شیر پاستوریزه استفاده میکنه ولی بقیه مواردی که در درست کردن و بسته بندی بستنی استفاده میشه اگر آلوده باشه فورا توی بستنی سرد تکثیر میشه و باقی قصه هم که دیگه معلومه ولی با توجه باینکه بستنی واقعا بسیار برای سلامتی مفیده، مخصوصا در مقایسه با شیرینیهای دیگه، من شخصا توصیه میکنم یک بستنی ساز خانگی بگیرن و هر جور دوست دارن بستنی درست کنند و خیالشون هم راحت باشه که مواد اولیه سالم در درست کردن بسنی استفاده کردند. مثلا شیر را به اندازه کافی جوشوندن یا شکر و ثعلب و میوه و وانیل یا هر چیز دیگه را هم گذاشتن مدتی بمونه که اگر هم که به ویروس کرونا آلوده بوده تمیز بشه و بعد برای ساخت بستنی استفاده کنند
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv