خطرات مصرف ته دیگ
کد خبر: ۱۹۵۱۱۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2020 November 07    -    ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۰

خطرات مصرف ته دیگ

خیلی از ما به خوردن ته دیگ علاقه داریم بی آنکه خطرات مصرف این خوراکی خوشمزه را بدانیم، در این مطلب به خطرات خوردن ته دیگ اشاره می شود

زهرا، کارشناس تغذیه، احدی گفت: خوردن نان برشته و نیم سوخته، ته دیگ، چیپس و غذاهای سرخ کردنی به دلیل ایجاد ترکیب آکریلامید سرطانزا هستند.



خطرات مصرف ته دیگ

دود سیگار، قهوه حرارت دیده و برشته شده، بیسکویت‌ها، سوسیس و غلاتی که بالای ۱۲۰ درجه حرارت می‌بینند نیز حاوی آکریلامید هستند.

توصیه می‌شود که مراقب حرارت دیدن بیش از حد کربوهیدرات‌ها باشیم و از خوردن موادغذایی ذکر شده مانند نان نیم‌سوخته، چیپس‌ وسایر منابع آکریلامید پرهیز کنیم.

اکریلامید یک ترکیب اسیدی و مضر است که فرمول آن C۳H۵NO است و در اثر حرارت دیدن کربوهیدرات‌ها با دمای بالا ایجاد می‌شود.

وی آکریلامید را جزو ترکیباتی برشمرد که توسط سیستم سلامت و غذای بسیاری از کشورها ممنوع شده است و نباید در مواد غذایی وجود داشته باشد.

در مدل‌های حیوانی آکریلامید جزو ترکیبات سرطانزا است، این ترکیب حتی از طریق پوست جذب می‌شود و در ایجاد سرطان‌های غدد آدرنال، تیروئید، ریه‌ها وبیضه و غدد جنسی تأثیر دارد.

در مواقعی که تماس با آکریلامید زیاد باشد در کبد، کلیه‌ها، بیضه‌ها و طحال تجمع پیدا می‌کند و بسیار مضر است.

بهداشت نیوز

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
0
1
چقد هوس انگیزه !!
آخرین اخبار