چه خوراکی‌هایی حال بیماران کرونایی را بدتر می‌کند؟+اینفوگرافی
کد خبر: ۱۹۲۱۳۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2020 October 03    -    ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۰
با وجودی‌که عدم توجه به موارد بهداشتی باعث ابتلا به کرونا می‌شود ولی بی‌توجهی به مصرف برخی خوراکی‌ها خود می‌تواند باعث وخیم شدن حال این بیماران شود.

عدم استفاده مناسب از ماسک، رعایت فاصله ایمنی و اصول بهداشتی همچون ضدعفونی به‌موقع دست‌ها از مهم‌ترین عوامل ابتلا به ویروس کرونا است.

در این میان اما بی‌توجهی به مصرف موادغذایی خود می‌تواند حال بیماران کرونایی را بدتر کند. برخی از این موادغذایی مضر بدین شرح است:

توت فرنگی، محصولات لبنی، قهوه، موز، شکلات، میگو، چیپس، سوسیس، گردو، سرکه، کره، کیک، آناناس، پیازچه، جوانه گندم، بادمجان، اسفناج، خرمای خشک، انجیر، پاستیل، غذاهای سرخ کردنی، نوشید.

گفتنی است مصرف این خوراکی‌های سیستم ایمنی بدن را تضعیف کرده و یا علائم آن را تشدید می‌کند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۲
0
1
وا .....پس چی خوبه....
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار