مواد لازم:
پیاز سفید و قرمز حلقه شده هر كدام چهار فنجان
سیب زمینی پنج عدد بزرگ
شكر نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون یك قاشق غذاخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه یك قاشق چایخوری
آویشن نصف قاشق چایخوری
آب گوشت بدون چربی هشت لیوان
طرز تهیه:
1- سیبزمینیها را بپزید. پیازها را با روغن زیتون تفت دهید به اندازهای كه طلایی شوند. ادویهها را با شكر مخلوط و به پیازها اضافه كنید و به مدت 20 دقیقه این مواد را تفت بدهید تا كاملا پیازها طلایی شده و مواد دیگر حالت خامی نداشته باشند.
2- حالا سیبزمینیها را به شكل مكعبی خرد كرده یا پس از رنده كردن آنها را با مقداری پنیر مخلوط كرده و بگذارید به مدت یك ساعت با درجه ملایم همراه با آب گوشت بپزد.
3- بعد از یك ساعت مخلوط پیاز و ادویه را به آن اضافه كنید. دوباره حرارت را روشن كنید تا نیم ساعت دیگر این مجموعه حرارت ملایم ببیند.
4- حرارت باید بهحدی باشد كه قوام مناسب سوپ به دست آید. آن را داخل ظرف پیركس بریزید. باقیمانده پنیر را روی آن بریزید و ظرف را داخل فر یا مایكروفر قرار دهید تا پنیر روی آن آب شده وطلایی شود. این سوپ لذیذ را میل كنید.
همشهری