طرز تهیه خورشت قیمه آلو
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۶۶۷۵
تاریخ انتشار: 2015 November 03    -    ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
ابتدا لپه و آلو را بشویید، سپس آنها را جداگانه در مقداری آب خیس کنید. گوشت را بعد از آنکه شستید، بصورت قیمه ای یا کمی درشت تر خرد کنید.
طرز تهیه خورشت قیمه آلو

مواد لازم برای 4 نفر:

6 قاشق سوپ خوری لپه
30 عدد آلو خورشی
نیم کیلو گوشت خورشتى گوسفندى يا گوساله بدون استخوان
2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
به میزان لازم پیاز داغ
به میزان لازم نمک، زردچوبه و روغن
در صورت نیاز 2 ق س شکر

طرز تهیه:

ابتدا لپه و آلو را بشویید، سپس آنها را جداگانه در مقداری آب خیس کنید. گوشت را بعد از آنکه شستید، بصورت قیمه ای یا کمی درشت تر خرد کنید. حالا در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل آن کمی تفت دهید. اکنون گوشت را داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید تا رنگش کمی سفید شود، سپس لپه را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن، رب گوجه فرنگی و مقداری زردچوبه را می ریزیم. مقداری آب داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا گوشت و لپه بپزند.

2 وقتی مواد پخت، آلوها را اضافه كرده و صبر کنید تا خورش جا بيفتد و آلو ها هم بپزند. خورش را مزه کنید. اگر خیلی ترش مزه بود، شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. حالا می توانید خورش را سرو کنید.

آشپزی مثبت
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv