خوراکی های سنتی برای پیشگیری از بیماری آلزایمر
کد خبر: ۱۵۵۶۹
تاریخ انتشار: 2015 October 24    -    ۰۲ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۵
صرف‌نظر از توصیه‌های پزشکان برای در امان ماندن از عوارض آلزایمر و حتی پیشگیری از آن طب سنتی از دیر باز توصیه‌های مختلفی داشته است.
در طب سنتی یکی از علل فراموشی، سردی مغز محسوب می‌شود که به همین‌خاطر توصیه طب سنتی علاوه بر گرم نگه داشتن سر و استفاده از کلاه‌های پشمی، اجتناب و پرهیز از مصرف خوراک‌هایی با طبع سرد است.

مصرف ارده با شیره انگور و خرما به‌عنوان یک خوردنی بسیار مقوی با طبع گرم در وعده صبحانه ازجمله توصیه‌های طب سنتی برای پیشگیری از آلزایمر است. توصیه می‌شود به‌مدت ۴ تا ۸ ‌ماه، در هفته ۵ مرتبه از این مخلوط گرم و مقوی استفاده شود. مصرف روزانه مغزهای خام گردو، پسته و فندق و بادام درختی به‌عنوان تنقلات روزانه علاوه بر جلوگیری از افزایش کلسترول در این زمینه نیز توصیه شده است.

خوردن فسنجانی که از ترکیب مساوی بادام و گردو تهیه شود هفته‌ای ۳مرتبه و خوردن روزانه ۴۰عدد مویز نیز از دیگر پیشنهادهای طب سنتی در مقابله با آلزایمر است. از دیگر توصیه‌های طب سنتی در این زمینه استشمام مداوم عطرهای گرم مانند عطر یاس و نرگس و همینطور گلاب اصل است. مصرف روزانه ۲ استکان شربت عسل نیز مؤثر تشخیص داده می‌شود.


شفاآنلاین
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار