غذای ملی مالزی چیست؟
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۴۸۴۷
تاریخ انتشار: 2015 October 17    -    ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
غذای ملی این هفته برای مردمان آسیای شرقی است. پاندانوس آماریلیفولیوس! نترسید! این نام غذای این هفته ما نیست؛ بلکه تنها برای پخت آن به کار گرفته می‌شود.


 
ناسی لِماک، غذای ملی و محبوب مردم مالزی است که برای پخت آن، برنج معطر را با شیر نارگیل مخلوط کرده و سپس داخل برگ های گیاه پاندانوس می پیچند. این غذای ساده

در واقع به عنوان وعده صبحانه طبخ می شود و محبوبیت آن تنها به مالزی محدود نمی شود.

کشورهای همسایه مانند برونئی، سنگاپور، اندونزی به ویژه ناحیه سوماترا و همچنین جنوب تایلند و فیلیپین، این غذای مالایی را نوش جان می کنند.

اولین بار نام این غذا در کتاب «شرایط زندگی مالایی» نوشته سر ریچارد اولاف در سال 1909 ذکر شده است.

در واقع این غذا ریشه در فرهنگ مالایی دارد و نام آن در مالایی به معنای «برنج چرب یا روغنی» است. اغلب این غذا با سس تند، خیار، ماهی سرخ شده، بادام زمینی بوداده و تخم مرغ همراه است.

جام جم
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv