مواد لازم:•بلدرچین : 2 عدد
•پیاز : یک عدد
•سیر : یک حبه
•کره : 50 گرم
•رزماری و زعفران : به میزان لازم
•آب لیمو ترش : یک قاشق سوپخوری
•آب پرتقال : یک و 1/2 پیمانه
•نشاسته ذرت : یک و 1/2 قاشق سوپخوری
•کره : 20 گرم
•هویج، جعفری، فلفل دلمهای : به میزان لازم
طرز تهیه:1. بلدرچینها را با نمک، فلفل سیاه، سیر له شده و پیاز، فلفل دلمهای، کمی آب لیموترش، رزماری خرد شده و زعفران دم کرده و مخلوط کنید و زمان دهید تا مزه دار شود.این مخلوط را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
2. بعد از این مدت کف سینی فر را با پیاز، هویج و کمی فلفل دلمهای بپوشانید. کمی کره ذوب شده را روی بلدرچینها بریزید و آنها را روی سینی فر قرار دهید.
3. سینی را به مدت 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد و در این مدت بلدرچینها را دوبار زیر و رو کنید.
4. بعد از پخت آن را با سس پرتقال سرو کنید.
طرز تهیه سس پرتقال:1. کره را با حرارت ملایم در تابه ذوب کنی سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و بلافاصله آب پرتقال سرد را به مواد اضافه کنید.
2. مرتب مواد را هم بزنید.
3. آب لیمو ترش و کمی نمک را اضافه کرده و زمان بدهید تا روی حرارت غلیظ شود.
چاشنیک