آیا گرم کردن برنج مسمومیت غذایی می‌آورد؟
کد خبر: ۱۱۵۵۰۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2018 July 19    -    ۲۸ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۵

آیا گرم کردن برنج مسمومیت غذایی می‌آورد؟

متخصص بریتانیایی اعلام کرده است که برنج پخته شده را باید یکساعت پس از پخت در یخچال گذاشت و حداکثر تا ۲۴ بعد مصرف کرد. فیونا هانتر، متخصص تغذیه، همچنین گفت که برنج نباید بیش از یک بار گرم شود.

برنج خام حاوی اسپورهای باکتریایی به نام Bacillus cereus است که می توانند هنگام پخته شدن برنج همچنان باقی بمانند و باعث مسمومیت غذایی شوند.

اگر برنج بعد از پخته شدن در دمای اتاق باقی بماند، اسپور ها می توانند به صورت باکتری ها رشد کنند و تکثیر شوند. این روند باعث تولید سموم می شود که می تواند موجب استفراغ یا اسهال شود.

بنابراین بسیار مهم است که در عرض یک ساعت پس از پخت برنج آنرا در یخچال بگذارید و بعدا آن را گرم کنید.

خطر ابتلا به بیماری های مواد غذایی در کشورهای فقیر بعلت آب های آلوده و قوانین ناکافی مواد غذایی شدیدتر است به گفته سازمان بهداشت جهانی، مناطق آفریقایی و آسیای جنوب شرقی بیشترین بار بیماری های غذایی را دارند.
طبق تحقیقات انجام شده یک نفر از هر ۱۰ نفر (۶۰۰ میلیون نفر در جهان) هر ساله از خوردن غذای آلوده بیمار می شوند و در نتیجه ۴۲۰،۰۰۰ نفر می میرند.
کودکان زیر پنج سال مخصوصا در معرض خطر هستند و هر ساله ۱۲۵،۰۰۰ کودک از مسمومیت های غذایی می میرند.

بیماری های اسهال مسئول بیش از نیمی از بار جهانی بیماری های مواد غذایی هستند که سالانه باعث مرگ ۲۳۰،۰۰۰ نفر می شوند. اسهال اغلب ناشی از خوردن گوشت، تخم مرغ، محصولات تازه و محصولات لبنی آلوده است.

شفقنا

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United States
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۸
0
1
یک روز هم بیرون مونده خوردیم جیزی نشده .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۸
0
1
ما که یه عمره داریم برنج مونده شب رو گرم میکنیم هیچ اتفاقی هم خدا رو شکر تا حالا نیفتاده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۹
0
0
مسمومیت از برنج مونده واقعیت دارد. چنانچه مجبور به استفاده از برنج مونده حتی نگهداری شده در یخچال شدی بهتر است حدود 1/5 لیوان آب در کف ظرف برنج ریخته سپس آنرا گرم کنید تا بخار کند و در این حالت یکربع روی آتش بماند تا آبش خشک شود. بخار آب باعث نفوذ به لابلای برنج و نابودی میکروب میشود.
آخرین اخبار