طبخ سمبوسه هندی با ماهی
کد خبر: ۱۱۳۵۲
تاریخ انتشار: 2015 September 19    -    ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۱
درون تابه کمی روغن ریخته سپس پیاز را در آن تفت میدهیم و ماهی را به آن اضافه کرده همراه نمک و زردچوبه آن را تفت میدهیم.
موادلازم:

ماهی چرخ شده                                  300گرم
سیب زمینی متوسط آب پز شده               3 عدد
گشنیز تازه خرد شده                            3 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده                                        1 عدد
پودر زیره                                               1 قاشق مربا خوری
پودر سیر                                              1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز                                             به میزان لازم
شنبلیله خشک                                     2 قاشق مربا خوری
نمک و زردچوبه                                     میزان لازم
روغن برای سرخ کردن                     به میزان لازم

طبخ سمبوسه هندی با ماهی

طرز تهیه :

درون تابه کمی روغن ریخته سپس پیاز را در آن تفت میدهیم و ماهی را به آن اضافه کرده همراه نمک و زردچوبه آن را تفت میدهیم. سپس فلفل و سیر را همراه پودر زیره ، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و گشنیز تازه به مواد درون تابه اضافه کرده خوب تفت می دهیم، حالا سیب زمینی خرد شده را به مواد اضافه کرده و مواد را از روی حرارت برداشته و مقداری از مواد را روی هر تکه نان قرار داده و به صورت مثلثی آن را پیچیده و در روغن سرخ کرده میل میکنید.

پارس
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار