راگو به غذاهایی اطلاق میشود که بر روی حرارت کم و ملایم طبخ میشوند. راگوها را میتوان با توجه به ذائقه غذایی به همراه گوشت و یا با دیگر مواد غذایی تهیه کرد. راگو مرغ یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار میان فرانسویان محسوب میشود که به دلیل طعم عالی و امکان تهیه مواد غذایی موجود در آن در ایران نیز طرفداران خاص خود را پیدا کرده است.
به گفته کارشناسان، گنجاندن نوشیدنیهای طبیعی، عرقها و دمنوشهای گیاهی در سفرههای افطار و سحر اهمیت زیادی دارد و روزهداران با نوشیدن آنها میتوانند مقاومت بدن خود را تضمین کنند. اگر میخواهید در این مدت، مفیدترین نوشیدنیها را تهیه و مصرف کنید، این مطلب را از دست ندهید.
این شیرینی مشهور و بسیار خوشمزه علاوهبر ظاهر زیبا بافت بسیار نرمی دارد و از آنجا که ابعاد آن کوچک است، برای پذیرایی در ایام نوروز و در کنار شیرینیهای ریز خانگی گزینه بسیار مناسبی است. اگر مایلید این شیرینی خوشمزه و خاص را با دستوری آسان برای عید نوروز تهیه کنید، درا دامه این مطلب با ما همراه باشید.
درصورتیکه بتوان این آب را از میوهها گرفت، میتوان امیدوار بود که میوهها را برای مدت طولانی نگهداری کرد. به این صورت خشک کردن بهعنوان یکی از راههای نگهداری طولانی مدت میوهها از گذشتههای دور تاکنون مورد استفاده قرار گرفت.
شیرینی مرمکه نوعی دسر خوشمزه و اصیل مازندارنی است که اصالت آن به شهر آمل برمیگردد. به شما اطمینان میدهیم اگر این دسر خوشمزه را یکبار درست کنید، عاشقش خواهید شد. در ادامه این مطلب با آموزش مرمکه خوشمزه با ما همراه باشید.
اسمش سسه، ولی یه غذاست! سریع و تند!» سس پیله یک غذای گیلکی خوشمزه است که با سرعت نور آماده میشود! هر آن اراده کنید و در یخچال را باز کنید تمام مواد لازم برای تهیه آن را خواهید داشت! پس برای امتحان کردن یک طعم جدید کمربندهایتان را محکم ببندید که قرار است بر آسمان مزهها پرواز کنیم! منظور از «پیله» هم همان باقلا یا لوبیا چیتی به صورت تازه است! مواد لازم را دقت بفرمایید.
حلوا برنجی با شیره انگور نوعی حلوای غلیظ است که به دلیل داشتن شیره انگور و آرد برنج بسیار مقوی است و برای افطار گزینه مناسبی است. این حلوا دستور پخت بسیار آسان و متفاوتی با سایر حلواهای مرسوم دارد. اگر دوست دارید این حلوای خوشمزه و آسان را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
در دستور پخت تارت نارنگی، ابتدا مواد خشک خمیر تارت شامل آرد، پودر قند، و پودر بادام را مخلوط کرده، سپس کره سرد را اضافه و مخلوط میکنیم تا حالت خرده نان پیدا کند. زرده تخممرغ و کمی آب اضافه کرده، خمیر را ورز میدهیم و برای ۱ ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
قارنی یاریخ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه شهر تبریز است که اگر عاشق بادمجان باشید، حتما از خوردن این غذا لذت میبرید. مواد داخل قارنی یاریخ که درواقع نوعی بادمجان شکمپر است، از ترکیب گوشت چرخ کرده با گوجه فرنگی و پیاز تهیه میشود. اگر دوست دارید این غذای ویژه و خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
آش هالاو، این غذای محلی کردستان را مردم اکثرا در فصلهای پاییز و زمستان تهیه میکنند. خواص این آش محبوب با انواع سبزیجات محلی و پرخاصیت، مورد توجه بسیاری از افراد در اقصی نقاط ایران قرار گرفته است. به همین دلیل شاهد طبخ آش هالاو با همان سبزیجات معطر خاص هر منطقه ایران در بین تمام اقوام و شهرهای گوناگون کشور هستیم.
با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای رنگارنگ و خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی برفی یکی از انواع شیرینیهای خانگی است که شما میتوانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید.
قارچ سوخاری یکی از همین سوخاریهای محبوب و پرطرفدار است که میتوانید با روشی آسان و سالم آن را در منزل تهیه کنید. با این روش ویژه قارچ شما اصلا آب نمیاندازد و طعم بسیار ویژهای دارد، اگر دوست دارید این قارچ سوخاری خوشمزه را با ما در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینیهای آجیلی در گروه شیرینیهای پر طرفدار و محبوب قرار دارند که بسیار مقوی هستند و معمولا آنها را برای پذیرایی در جشنها و مهمانیها انتخاب میکنند.
خرما سرشار از انواع ویتامین و مواد مغذی برای بدن است و به خاطر طعم شیرین و خوشمزهای که دارد، برای درست کردن انواع دسر در لیست غذاهای مناسب ماه رمضان ایده بسیار خوبی است. یک دسر رژیمی و سالم برای ماه رمضان را با کمک این ویدئو درست کنید.
شیره خرما، فرآورده طبیعی و مفیدی است. قند طبیعی برای بدن ضرر ندارد و انرژی مورد نیاز را نیز فراهم میکند. برای آمادهسازی مواد شیره خرما، حدودا ۱۵ دقیقه زمان احتیاج خواهد بود. از طرف دیگر، مدت زمان کافی برای پختن شیره نیز حداقل ۴۵ دقیقه است.