آشپزی

Tabnakbato | تابناک باتو

bato-adv
ترفندها و نکات مهم آشپزی در یک نگاه

ترفندها و نکات مهم آشپزی در یک نگاه

نکته‌ها و ترفند‌های مهمی در آشپزی وجود دارد که لازم است تمام کسانی که میخواهند یک کدبانوی تمام عیار باشند این ترفند‌ها را بدانند. اگر خانه‌ی شما از بوی غذا پر شده و باعث ناراحتی خانواده می‌شود، از دود اسفند و یا دود خاکشیر استفاده کنید و یا با دود کردن دارچین می‌توانید کاملاً بوی غذا را از بین ببرید در ضمن دود اسفند باعث ضد عفونی کردن محیط هم می‌شود.
طرز تهیه آش دندونی تبریز یا دیشلیق
آش دندونی یکی از آش‌های سنتی ایرانی هاست که از قدیم رسم بر این بوده که اولین دندون بچه که در حال بیرون آمدن از لثه بود این آش را درست کنند و در بین دوستان و همسایگان پخش کنند؛ و معتقد بودند با خوردن و درست کردن این آش، بقیه دندون‌های بچه راحتر رشد خواهد کرد.
دانستنی های جالب در مورد گران ترین خوراکی جهان
“ خاویار ” غذایی پرانرژی و مغذی است که مصرف آن به دلیل قیمت بسیار گرانش در کشورما بسیار ناچیز است. این محصول صادراتی است و هم اکنون ۸۵ درصد مصرف در جهان به اروپا، آمریکا و کانادا مربوط می‌شود. امروزه این ماده غذایی گران‌بها کمتر مورد استقبال است. ولی آگاهی از خواص ارزشمند آن برای افراد یک کشور تولیدکننده لازم و ضروری به شمار می‌رود.
مواد غذایی پرکالری که به کاهش وزن کمک می‌کنند!
غذا‌های پرچرب و پرکالری لزوما باعث افزایش وزن شما نمی‌شوند؛ در عوض مصرف آن‌ها حتی ممکن است منجر به کاهش وزن شود. این جمله را که برای کاهش وزن باید همیشه سراغ غذا‌های کم کالری بروید را فراموش کنید، چون به عقیده متخصصان تغذیه، برای نگه داشتن وزن در محدوده سالم، شما باید سراغ ۶ منبع غذایی پرکالری نیز بروید:
۱۰ غذای بدون گوشت؛ آشپزی در دوران تنگنا
گاهی اوقات برای شما هم پیش آمده که یا در خانه گوشت ندارید و یا می‌خواهید یک غذای سبک بدون گوشت درست کنید، اما چیزی به ذهنتان نمی‌رسد. امروز ما در این مطلب، ۱۰ غذای بدون گوشت را برای شما آورده‌ایم که می‌توانید با کلیک کردن بر روی لینک طرز تهیه، دستور پخت غذای مورد نظرتان را بخوانید. این لیست می‌تواند در آشپزی به شما کمک کند. با ما همراه باشید.
طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید
میوه‌ی به یکی از میوه‌های باستانی خوش عطر و طعم است که در فصل پاییز به بازار می‌آید. در فرهنگ آشپزی ایرانی، غذا‌ها و دسر‌های متنوعی با استفاده از میوه‌ی به تهیه می‌شود که همگی لذیذ و مطلوب هستند. امروز قصد داریم طرز تهیه خورش قیمه با به را آموزش دهیم که یکی از محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی است که با میوه‌ی به تهیه می‌شود.
پیش‌غذای گرم و مقوی برای روزهای سرد زمستان
در واقع برگ برنده این سوپ تره‌فرنگی خوشمزه و عامل به وجود آمدن خاصیت درمانی آن استفاده از انواع سبزیجات مقوی در تهیه آن است که هر کدام از این سبزیجات خاصیت متفاوتی داشته و همین امر باعث ریکاوری بدن فرد می‌شود و سیستم ایمنی بیمار را تقویت می‌نماید.
کلوچه های خوشمزه با طرح های ظریف و دیدنی
یک هنرمند روس به نام آنا ژیروا به صورت خودآموز به هنر جالبی آراسته شده و می‌تواند روی کلوچه‌ها (به عبارت دقیق‌تر ماکارون) که می‌پزد با دست نقاشی و طراحی‌های دیدنی و ظریفی انجام دهد. او که تحصیلات معماری دارد و از مدت‌ها پیش علاقه‌مند به نقاشی بوده، به صورت تصادفی به ایده نقاشی روی ماکارون‌ها رسیده است.
طرز تهیه نون خامه‌ای؛ طعمی تکرارنشدنی
نون خامه‌ای یک شیرینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. شاید این روز‌ها دوست داشته باشید شیرینی دلخواهتان را خودتان در خانه تهیه کنید، پس با این دستور طرز تهیه به‌راحتی نون خانه‌ای درست کنید. هرچند ممکن است طرز تهیه نون خامه‌ای کمی سخت باشد، اما با کمی دقت و رعایت تمام مقادیر و اندازه‌ها می‌توانید آن را به راحتی درست کنید.
طرز تهیه پیش غذای خوشمزه، ساده و فوری
امروز می خواهم طرز تهیه یک پیش غذای خوشمزه و فوری برای جشن سال نو آماده کنم. من همیشه آن را برای میهمانان در کنار میز جشن درست می کنم. خب، غذای خوشمزه و ساده! برای آموزش این پیش غذای خوشمزه با ما همراه باشید.
طرز تهیه آش گوجه فرنگی؛ خوشمزه‌ای از همدان
آش گوجه فرنگی، آش محلی همدان است و در منطقه رزن زیاد طبخ می‌شود. این آش طعم ترش و بسیار لذیذی دارد و مناسب جمع‌های خودمانی است. پیشنهاد می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده این آش را در این روز‌های سرد زمستانی امتحان کنید.
طرز تهیه سوتلاچ، دسر معروف ترکی
سوتلاچ چیست؟ سوتلاچ یک دسر خوشمزه ترکیه‌ای است که با برنج و شیر درست می‌شود این دسر علاوه بر خوشمزه بودنش، طرز تهیه راحتی دارد و غذایی سالم و پرانرژی است. با ما همراه شوید تا طرز تهیه دسر سوتلاچ را یاد بگیرید:
طرز تهیه رب فلفل؛ فلفل‌خورها بشتابید
اگر فلفل‌خور حرفه‌ای هستید از این رب غافل نشوید؛ البته از آنجایی که این رب کاملا ارگانیک و طبیعی است توقع تندی کارخانه‌ای نداشته باشید و از طعمش لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه این رب تند و خوشمزه با ما همراه باشید.
کلانه کردی، یکی از قدیمی‌ترین فست‌فود های دنیا
کلانه یا که‌لانه، یک نان سنتی خوشمزه و مقوی کردستان، سنندج و کرمانشاه است که به عنوان یکی از قدیمی‌ترین فست‌فودهای دنیا شهرت دارد و آن با عنوان پیتزای کردی هم می‌شناسند. در مطلب زیر طرز تهیه نان کلانه کردی را به شما آموزش می‌دهیم.
طرز تهیه آبگوشت کشک؛ برای روزهای زمستانی
آبگوشت از غذا‌های سنتی ماست که تنوع زیادی داره. آبگوشت ساده، آبگوشت گندم و آبگوشت بزباش از معروف‌ترین انواع این غذای خوشمزه هستن. اما امروز میخوایم در مورد آبگوشت کشک صحبت کنیم. این آبگوشت که با کشک و بادمجان تهیه میشه در لرستان و در شهر اراک مرسوم هست. لر‌ها بهش دوگوله دودارهم میگن.
طرز تهیه مسقطی انار؛ خوشمزه‌ی پاییزی
مسقطی یک دسر بسیار خوشمزه و ساده است که هم در ایران و هم در ترکیه طرفداران زیادی دارد. مسقطی که عموما دسری کش‌دار و ژله‌ای است را هم به عنوان دسر و هم در کنار چای مصرف می‌کنند. اصالت مسقطی در ایران به شهرستان لار در استان فارس برمی‌گردد و از همین رو مسقطی لاری خوشمزه به یکی از لذیذترین و مهم‌ترین سوغاتی‌های شهر شیراز تبدیل شده است.
خبرهای تازه