آشپزی

Tabnakbato | تابناک باتو

توکیو ۲۰۲۰؛ ناتو؛ غذایی بدبو و لزج که ژاپنی‌ها دوست دارند

توکیو ۲۰۲۰؛ ناتو؛ غذایی بدبو و لزج که ژاپنی‌ها دوست دارند

وقتی از ژاپن برمی‌گردند، می‌گویند چیز عجیب و چسبناکی خورده‌اند. بعضی‌ها خیلی بدشان آمده بود. راستش کاملا درکشان می‌کنم. اما بعضی‌ها هم می‌گویند خوششان آمده است و دوست دارند بدانند که کجا پیدا می‌شود. این تحول او را امیدوار کرده که شاید غیرژاپنی‌ها هم به اندازه خودش از ناتو لذت ببرند.
طرز تهیه کوکوی مرغ؛ آسان و مغذی
اگر از گوشت چرخ‌کرده بیزارید و دنبال یک غذای بدون برنج هستید، کوکوی مرغ پیشنهاد جذاب و لذیذی است. یک کوکو با مرغ و انواع سبزیجات که هم مغذی است هم سیرتان می‌کند. کوکویی که در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دادتان می‌رسد و طعم‌اش آن را به یک وعده غذایی ثابت برای‌تان تبدیل می‌کند.
محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: همدان
این روز‌ها مزه کردن غذا‌های محلی هر منطقه در سفر، بخشی جدانشدنی از یک تجربه کامل گردشگری به شمار می‌آید و گردشگران علاقه‌مند به غذا حداقل یک یا چند وعده را در رستوران‌های محلی غذا می‌خورند تا با آشنایی بیشتر با فرهنگ غذایی هر شهر، سفری لذت‌بخش‌تر برای خود رقم بزنند.
نکات کلیدی برای پخت بهتر کیک قابلمه‌ای پف‌دار
کیک را غیر از فر و دستگاه کیک‌پز می‌توان در قابلمه هم تهیه کرد. در این مطلب با طرز تهیه نوعی کیک ساده و خوشمزه آشنا می‌شوید. به کسانی که علاقه‌مند به تهیه کیک قابلمه‌ای هستند پیشنهاد می‌کنم تهیه این کیک ساده و بسیار خوشمزه را از دست ندهند. در ادامه همراه ما باشید تا با مواد اولیه و روش تهیه آن آشنا شوید.
گوشت کهنه‌شده چیست و چه‌طور آن را در خانه تهیه کنیم؟
هنه‌کردن گوشت در خانه هم ممکن است. انتخاب گوشت بسیار مهم است چون حجم و وزن آن کاسته خواهد شد. پس باید یک قطعهٔ بزرگ گوشت را با چربی کافی روی آن انتخاب کرد. لایهٔ چربی سبب می‌شود که بعد از کهنه‌شدن گوشت، وقتی برای تمیز کردنش لایهٔ رویی آن را برمی‌داریم، مقدار زیادی از گوشت هدر نرود.
بورانی بادمجان کبابی؛ پیش‌غذایی با عطر دودی
بورانی بادمجان یا ماست و بادمجان مثل بورانی اسفناج یکی از خوشمزه‌ترین و قدیمی‌ترین پیش غذا‌ها در آشپزی ایرانی است که می‌توان به عنوان یک غذای ساده و نونی برای وعده شام و ناهار روی آن حساب کرد.
طرز تهیه شیک موز و سیب؛ نوشیدنی مورد علاقه مراکشی‌ها
میلک‌شیک میوه‌ای و انواع اسموتی در مراکش بسیار محبوب است. در این مطلب طرز تهیه شیک سیب و موز را که مراکشی‌ها بیشتر درست می‌کنند، آموزش داده‌ایم که بسیار ساده و آسان است و زود آماده می‌شود. میلک‌شیک میوه‌ای یا اسموتی در مراکش بسیار محبوب است.
محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: گیلان
این روز‌ها مزه کردن غذا‌های محلی هر منطقه در سفر، بخشی جدانشدنی از یک تجربه کامل گردشگری به شمار می‌آید و گردشگران علاقه‌مند به غذا حداقل یک یا چند وعده را در رستوران‌های محلی غذا می‌خورند تا با آشنایی بیشتر با فرهنگ غذایی هر شهر، سفری لذت‌بخش‌تر برای خود رقم بزنند.
فوت‌وفن درست کردن پیراشکی بازاری در خانه
این روزها با توجه به شرایط کرونا شاید نتوانید به بازار بروید اما دلیل نمی‌شود که پیراشکی‌های خوشمزه بازاری را هم از خودتان دریغ کنید. شما می‌توانید این شیرینی‌های خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم آن در کنار خانواده لذت ببرید.
نکاتی جالب از آشپزی ایرانی و تغییر و تحولات آن در طول تاریخ
غذا و خوراک مردم هر منطقه، یکی از شاخصه‌های فرهنگی آن‌ها محسوب می‌شود. به صورتی که با شناخت سبک و آداب غذا خوردنشان، راه به فرهنگشان پیدا خواهیم کرد. از طرفی، دنبال کردن سیر خوراک مردمان، نه تنها جالب است بلکه جای پای حواث تاریخی را به ما نشان می‌دهد.
طرز تهیه فانل کیک، خوشمزه و متفاوت
فانل کیک یا کیک قیفی با ریختن خمیر در روغن داغ در یک الگوی دایره‌ای شکل داده می‌شود تا سرخ شده و طلایی بشه. خمیر معمولاً از طریق یک قیف ریخته می‌شود و به همین دلیل کیک قیفی نام گرفته. طرز تهیه فانل کیک به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش تهیه این کیک قیفی را یاد می‌دهد.
طرز تهیه نرگسی؛ یک غذای رژیمی و گیاهی
اگر متولد دهه ۶۰ به قبل باشید حتما با نرگسی خاطره‌های زیادی دارید؛ غذایی قدیمی که پیش از این پای ثابت وعده‌های غذایی بوده و مغذی و مقوی بودن آن سر زبان‌ها. نرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به دلیل وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامین‌هاست و وعده بسیار مناسبی برای کودکان است.
طرز تهیه آبغوره خانگی؛ فوت‌وفن‌ها و روش نگهداری
آبغوره خانگی یکی از چاشنی‌های محبوب ایرانی‌هاست و از دیرباز مورد استفاده ایرانیان بوده و اغلب خانواده‌ها آن را در خانه درست می‌کرده‌اند. آبغوره فواید زیادی دارد و درمان بسیاری از بیماری‌هاست و نگهداری از آن بسیار مهم است، زیرا آبغوره فاسد می‌تواند موجب خطرات زیادی مثل مسمومیت و حتی ابتلا به سرطان شود.
طرز تهیه سوپ عدس برای بیماران مبتلا به کرونا
یکی از توصیه‌های بسیار مهم برای بهبود سریع‌تر بیماران مبتلا به کرونا، افزایش دریافت آنتی‌اکسیدان‌ها از طریق مصرف مواد غذایی ارزشمند است. از آنجایی که معمولا بیماران مبتلا به کرونا، تمایل چندانی به خوردن غذا‌های جویدنی نشان نمی‌دهند، بنابراین متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که برای این بیماران، بیشتر غذا‌های نرمی مانند انواع سوپ را تهیه کنید.
این مواد غذایی بدن را از کم‌آبی نجات می‌دهند
غذاهای حاوی آب نه تنها کالری کمتری دارند و به کاهش وزن کمک می‌کنند، بلکه انتخاب مفیدی برای جلوگیری از کم آبی بدن هستند. آب آشامیدنی بهترین راه برای هیدراته کردن است، اما شما می‌توانید بدن خود را با خوردن غذا‌های خاص هیدراته کنید:
محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: البرز
این روز‌ها مزه کردن غذا‌های محلی هر منطقه در سفر، بخشی جدانشدنی از یک تجربه کامل گردشگری به شمار می‌آید و گردشگران علاقه‌مند به غذا حداقل یک یا چند وعده را در رستوران‌های محلی غذا می‌خورند تا با آشنایی بیشتر با فرهنگ غذایی هر شهر، سفری لذت‌بخش‌تر برای خود رقم بزنند.
خبرهای تازه