فهرست مصلحات خوراکی ها+جدول
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۹۰۴۲
تاریخ انتشار: 2015 August 28    -    ۰۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۰
مصلح نوعی ماده ی غذایی یا گیاه دارویی است که مصرف آن به همراه غذاهای مصرفی در اصلاح عوارض جانبی احتمالی آن غذا موثر خواهد بود، هضم غذا را بهتر خواهد کرد، خواص و فواید غذا و همچنین جذب غذا را در بدن و ارگانهای مربوط بیشتر و بهتر خواهد کرد.
فهرست مصلحات خوراکی ها

چه غذاهایی را با چه مصلحاتی بخوریم برای اینکه علاوه بر لذت بردن از غذاها از عوارض آنها نیز در امان بمانیم

هر غذایی در طب سنتی دارای یک یا چند مصلح است. مصلح نوعی ماده ی غذایی یا گیاه دارویی است که مصرف آن به همراه غذاهای مصرفی در اصلاح عوارض جانبی احتمالی آن غذا موثر خواهد بود، هضم غذا را بهتر خواهد کرد، خواص و فواید غذا و همچنین جذب غذا را در بدن و ارگانهای مربوط بیشتر و بهتر خواهد کرد.

ردیف

غذا

مصلح غذا

1

برنج

زیره سیاه، زعفران

2

خیار

نعناع و گلسرخ، رازیانه ،نمک

3

روغن حیوانی

عسل، سرکه،آبلیمو و ترشی ها

4

کاهو

سکنجبین

5

ماست

شیره، عسل،سیاهدانه،آویشن و زنیان

6

پنیر

گردو و زیتون

7

کره

عسل و انواع مربا

8

گوشت گوسفند

عسل،سماق،قره قوروت و کشک

9

شیر

گلاب،هل،شکر،عسل

10

ماهی

گردو،فلفل سیاه،خرما

11

نان گندم

رازیانه،سیاهدانه،کنجد

12

تخم مرغ

پیاز، شوید، نمک، فلفل سیاه

منبع: طب ایرانی

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
نیازمندیها
بلیت هواپیما چارتر