گوشت‌ مانده برزیلی راهی کارخانه‌های سوسیس شد
کد خبر: ۲۸۷۱۷۳
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار: 2023 August 02    -    ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۱
bato-adv
bato-adv
سازمان دامپزشکی ایران از راهی شدن گوشت‌های برزیلی مانده در گمرک به کارخانه‌های سوسیس و کالباس خبر داد.
سازمان دامپزشکی ایران از راهی شدن گوشت‌های برزیلی مانده در گمرک به کارخانه‌های سوسیس و کالباس خبر داد.
 
 گوشت‌های برزیلی که بیش از یکسال در انبارهای گمرک مانده بود؛ طبق جدیدترین اعلام سازمان دامپزشکی کشور نه به سمت میادین شهرداری تهران بلکه به سمت کارخانه‌های سوسیس و کالباس حمل شده است.
 
 
گوشت‌ مانده برزیلی راهی کارخانه‌های سوسیس شد
 چندی پیش «اکوایران» نوشته بود، گوشت‌های برزیلی که در انبارهای گمرک رسوب شده است، سر از  میادین شهرداری تهران در آورده است؛ آن هم گوشت‌هایی که سلامت آنها زیر سوال است. اما حالا سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرده، نه تنها این گوشت‌ها سالم هستند، بلکه به درخواست کارخانه‌های سوسیس و کالباس برای آنها ارسال شده است.
 
جزئیات سرنوشت گوشت‌‌های برزیلی به زبان دامپزشکی
 
امین اسدی سخنگوی سازمان دامپزشکی درباره سرنوشت گوشت های برزیلی مانده در گمرک، گفت : این محموله شامل چهار کانتینر گوشت منجمد گوساله از مبدا کشور برزیل بود. با توجه به مشکلاتی که شرکت واردکننده به دلایل شرایط تحریم در تکمیل مدارک بازرگانی خود داشت، موفق نشده بود طی فرآیند قانونی و عرفی، داده‌های مورد نیاز کالا را به گمرک اظهار کند. فرآیند تکمیل این مدارک تا حدود سه ماه پیش طول کشید. این روند باعث شده بود که محموله گوشت شامل تاخیر یا دموراژ در گمرک شهید رجایی هرمزگان شود.
 
او ادامه داد: محموله گوشت 121 تن است و این گوشت سال گذشته وارد کشور می‌شود و سازمان دامپزشکی بر اساس وظیفه ذاتی که دارد نمونه برداری‌های آزمایشگاهی را انجام می‌دهد و بعد بررسی می‌شود و سلامتش تایید می‌شود و بعد مجدد به سردخانه برمی‌گردد تا آن شرکت کارهای تامین ارز را انجام بدهد که ترخیص کند.
 
اسدی تاکید کرد:  وقتی گوشت وارد کشور می‌شود ما روی کشتی آزمایش‌هایمان را انجام می‌دهیم  و وقتی تایید شد  وارد سردخانه می‌شود . قاعدتا گوشت‌های منجمد 18 الی 24 ماه می‌توانند ماندگاری لازم را داشته باشند. اگر شرایط ماندگاری کاملا استاندارد باشد و پروتکل‌ها رعایت شود سردخانه مورد تایید دامپزشکی و گمرک است که تایید شده ما هستند و گوشت‌ها آن جا انبار می‌شود.
 
او در مورد مدت رسوب گوشت های برزیلی در گمرک ایران گفت: این گوشت‌ها 18 ماه ماندگاری داشته، باز مجدداً ما آزمایش‌ها را انجام دادیم همان آزمایش‌هایی که در ابتدا آمده همکاران ما در استان هرمزگان انجام دادند و تایید سلامت گرفته و مجوز حمل گرفته است و به کارخانجات سوسیس و کالباس بر اساس سفارشات خودشان می رود و قابل استفاده است و سلامتش کاملاً تضمین می‌شود.
 
به نقل از صدا و سیما اسدی افزود: اگر  محموله‌ای نمونه‌برداری نشود ، محموله را ضبط می‌کنیم و معدوم سازی را انجام می‌دهیم. او  در مورد اینکه در این مدت محموله‌ای معدوم شده است؛ پاسخ مثبت داد و گفت: قطعا در تمامی محصولات خام دامی و پروتئینی چه تولید داخل و چه وارداتی ما همه آزمایش‌ها را خودمان انجام می‌دهیم. بر اساس آن سرتیفیکیت و گواهی که خود سازمان دامپزشکی تعیین کرده آزمایشات انجام می شود و اگر آن آزمایشات درست بود اجازه ترخیص و استفاده را می دهیم اگرنه که ضبط می شود و معدوم سازی انجام می‌شود. 
اکو ایران
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۱
8
1
حکایت گربه دستش به گوشت نمی رسد، می گوید: پیف، پیف. بو میده شده.

چندسال پیش، 96-95، فروشگاه زنجیره ای همین گوشت برزیلی از نوع سردست و ران و .. را عرضه میکرد. یک یا دو " ماه " تاریخ داشت. حالا چه خوش خوراک شدند بعضی، یکسال تاریخ را گوشت مانده می نامند.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۲
اندکی ازمرحله پرت تشریف دارید ممکنست گوشتی یکهفته بماندیافاسدشده ویا علائم فساددرآن طاهرشود وبرعکس ممکن است شش مابماند وهنوزخواص گوشت تازه راداشته باشد بسته به شرائط نگهداری ونوع جنس اولیه دارد شما که خوش خوراک نیستید همان گوشت اولی ونیزگوشت برزیلی رامیل فرمائید ولی به آنانکه گوشت دومی رامیپسندند خرده نگیرید خداوندبه انسانهاعقل داده عده ای استفاده میکنند وعده ای نمیکنند دادبگذاریددیگران ازاین نعمت خدادادی بهره بگیرندبجای تمسخر
مرشد یعقوب
|
Switzerland
|
۱۸:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۱
1
7
من چرا سوسیس نمی خرم
سید اسماعیل سبحانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۲
0
3
در سالهای گذشته توزیع گوشتهای برزیلی سه ماه مانده به تاریخ انقضا انجام میشد اسمش تنظیم بازار است ولی نفعش را واردکننده می برد مردم هم قاعدتاً میخرند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۲
1
10
بیچاره مردم ایران که حتی سلامتی شان را این دولت به گروگان گرفته
ناشناس
|
Canada
|
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۲
0
5
دوراه داشت بکی صندوق زباله ودیگری کارخانه های سوسیس وکالباس دومی به صرفه تراست چون تامدتی این قبیل کارخانه هانیازندارند از دورریختنی های کشتارگاه ها برای تهیه کالباس وسوسیس استفاده کنند ودرضمن ارزانتر هم برایشان درمیآید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۲
0
2
«نه تنها» رو خوب اومد!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۲
0
3
اصلا فرض می کنیم گوشت مانده بعد از یک سال باز هم مثل روز اول تازه و مغذی است آن هزینه یک سال سردخانه منفی ۱۸ درجه را از چه کسی می گیرید؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv