با این روش پوست تخم مرغ ترک نمی‌خورد
کد خبر: ۲۸۵۱۹۹
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: 2023 July 13    -    ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۰
اگر می‌خواهید تخم مرغ شما هنگام آب‌پز شدن ترک نخورد، این ترفند را به کار بگیرید.

اگر می‌خواهید تخم مرغ شما هنگام آب‌پز شدن ترک نخورد، این ترفند را به کار بگیرید.

 
 

اگر می‌خواهید تخم مرغ شما در حین آب‌پز شدن ترک نخورد، ابتدا تخم مرغ را داخل قابلمه بگذارید و آب را تا جایی بریزید که به اندازه دو بند انگشت روی تخم مرغ‌ها را بگیرد.

 
با این روش پوست تخم مرغ ترک نمی‌خورد

حالا در قابلمه را ببندید تا آب جوش بیاید؛ سپس در قابلمه را بردارید و کمی نمک اضافه کنید تا تخم مرغ‌ها هنگام پختن ترک نخورند. بعد از پخت حتما تخم مرغ‌ها را زیر آب سرد بشویید.

زمان پخت تخم مرغ آب پز

اگر می‌خواهید تخم مرغ شما کاملا سفت شود، ۸ دقیقه آن را بجوشانید. اگر می‌خواهید تخم مرغ کمی شل‌تر باشد، بین ۶ تا ۷ دقیقه و اگر می‌خواهید تخم مرغ شما عسلی باشد آن را بین ۴ تا ۵ دقیقه بجوشانید.

فرارو

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
0
2
از ابتدا با شعله کم باید پخته شود بیشتر وقتها بخاطر اینکه شعله گاز را زیاد می کنیم تنش حرارتی باعث شکسته و ترک خوردن میشود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۳
1
0
لازم به این کار نیست فقط کافی هست به مدت 5 دقیقه تخم مرغ ها را در اب قرار داد و بعد از گذشت این زمان اجاق را با شعله کم رو شن کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۴
1
0
من از اول نمک میریزم و میپزم. آب هم کمی بیشتر از نصفه تخم مرغها میریزم. همیشه هم سالم میمونند.
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۴
0
2
بستگی ب تخم مرغ داره اگه بزرگ باشه پوستش نازک تره نمک هم بریزی بازم میشکنه در قابلمه رو در هنگام جوش خوردن نباید ببندین
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار