در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
بازار گوشت قرمز نا به سامان بوده و تنوع قیمتها به اضافه اعمال سلیقه آن را مدیریت میکند. سال ۹۶ الزام نرخ مصوب از بازار گوشت گوسفند و گوساله حذف شد بنابراین نباید این تنوع قیمتی خیلی دور از ذهن باشد. در ادامه سلسله گزارشهای مربوط به وضعیت تولید و نیاز سالانه کشور در گروه کالاهای اساسی، بازار گوشت قرمز مورد بررسی قرار گرفته است.
مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران در ادامه سخنان خود گفت: به طور متوسط گوسفندان با وزن ۴۰ تا ۴۵ کیلو گرم آماده کشتار هستند و این عدد برای گاو بین ۵۰۰ تا ۵۵۰ کیلو گرم است. با توجه به کمبود گوشت ضروری است گوسفند بالای ۵۰ کیلو گرم باشد و سپس برای کشتار برود که لاشه حداقل ۲۵ کیلو گرم گوشت داشته باشد. یا گاو ۵۰۰ کیلو گرم باشد تا حدود ۳۰۰ کیلو گرم گوشت به دست آید.
جهان صنعت
به ویژه برای سال مندان
گوشت سفید مرغ، ماهی، بوقلمون و شتر مرغ نسبتا مصرفش بیشتر شده است