چه کار کنیم نان دیرتر کپک بزند؟
کد خبر: ۲۸۰۱۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2023 May 20    -    ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۰

چه کار کنیم نان دیرتر کپک بزند؟

 یک متخصص تغذیه با بیان اینکه نان داغ در کیسه‌های پلاستیکی سبب تولید حرارت می‌شود، گفت: هنگام خرید نان تازه آن را در کیسه‌های پلاستیکی قرار ندهید.
 یک متخصص تغذیه با بیان اینکه نان داغ در کیسه‌های پلاستیکی سبب تولید حرارت می‌شود، گفت: هنگام خرید نان تازه آن را در کیسه‌های پلاستیکی قرار ندهید.
 
محمدحسین عزیزی افزود: حرارت در کیسه‌های پلاستیکی سبب تعریق کیسه و کپک زدن نان می‌شود.
 
چه کار کنیم نان دیرتر کپک بزند؟
 
وی درباره ظروف پلاستیکی بیان کرد: پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی تولید می‌شود به همین دلیل در شرایط تماس با مواد داغ و اسیدی ماده‌ای به نام مونومر (مولکول‌های کوچکی که تعدادی اتم را در یک ردیف دربر می‌گیرد) بوجود می‌آید که این مواد در درازمدت ممکن است خطرناک و سرطان‌زا باشد.
 
عزیزی در ادامه افزود: تولید مواد مانومر در کیسه و تماس با نان باعث ایجاد بیماری‌هایی همچون ریوی و اختلال گوارشی می‌شود و سیستم‌های عملکردی بدن افراد را مختل می‌کند.
 
وی در پایان اظهار داشت: بهتر است بجای کیسه پلاستیکی از پارچه استفاده کنید، البته از پارچه‌های ساده نه رنگی زیرا رنگ‌های بکار برده شده در آنها نیز شیمیایی است.
همشهری آنلاین
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
0
1
عجب کشف بزرگی..!!
آخرین اخبار