بهترین زمان برای اضافه کردن ادویه به ماکارونی
کد خبر: ۲۳۵۸۲۰
تاریخ انتشار: 2022 February 05    -    ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
ماکارونی یک غذای ایتالیایی است و از آن گروه غذا‌هایی است که در همه جهان طرفداران زیادی دارد و در جا‌های گوناگون با توجه به فرهنگ غذایی مردم آن منطقه پخته می‌شود. این غذای خوشمزه و پرطرفدار، در ایران با شیوه‌ای گوناگون آماده می‌شود و ادویه‌هایی هم که در آن استفاده می‌شود، متفاوت است.

بهترین زمان برای اضافه کردن ادویه به ماکارونی

بهترین زمان برای اضافه کردن ادویه به ماکارونی«تابناک با تو» - ماکارونی در ایران با شیوه‌ای گوناگون آماده می‌شود و ادویه‌هایی هم که در آن استفاده می‌شود، متفاوت است. در این مطلب بهترین زمان اضافه کردن ادویه به این غذای خوشمزه و پرطرفدار گفته شده است.

ماکارونی یک غذای ایتالیایی است و از آن گروه غذا‌هایی است که در همه جهان طرفداران زیادی دارد و در جا‌های گوناگون با توجه به فرهنگ غذایی مردم آن منطقه پخته می‌شود. این غذای خوشمزه و پرطرفدار، در ایران با شیوه‌ای گوناگون آماده می‌شود و ادویه‌هایی هم که در آن استفاده می‌شود، متفاوت است.

بهترین زمان برای اضافه کردن ادویه به ماکارونی

همان گونه که می‌دانید، چنانچه بخواهید بوی خوش ادویه به مشام برسد، بهتر است آن را قدری تفت دهید، پس بهترین زمان استفاده از ادویه‌ها در ماکارونی، هنگامی است که گوشت ماکارونی را تفت می‌دهید. فقط نکته‌ای که در اینجا باید به آن توجه داشته باشید این است که خیلی تفت دادن ادویه‌ها معمولا سبب تلخ شدن آن‌ها می‌شود، پس سعی کنید گوشت و ادویه‌ها را با شعله کم تفت دهید و ادویه‌ها را در آخرای تفت دادن گوشت به آن اضافه کنید.

در سس ماکارونی به اندازه کافی از ادویه‌ها استفاده کنید، چون استفاده بیش از اندازه آن، به جز اینکه طعم گوشت و دیگر ترکیبات ماکارونی را بیش از حد تحت تأثیر قرار می‌دهد، بلکه سبب می‌شود سس ماکارونی شما به رنگ تیره دربیاید.

منبع: همشهری آنلاین

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv