آیا تُن ماهی نگهدارنده دارد؟
کد خبر: ۲۳۲۹۰۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2022 January 03    -    ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۰
bato-adv
bato-adv
علت ماندگاری طولانی مدت تن ماهی مربوط به فرایند تولید کنسرو است.
خیلی از افراد تصور می کنند که تن ماهی دارای نگهدارنده است. بسیاری از  افرادی که به این غذای کنسروی علاقه دارند به دلیل اینکه نمی دانند مواد نگهدارنده تن ماهی چیست از مصرف آن اجتناب می کنند. زیرا در مورد وجود این نوع مواد در تن ماهی یا هر غذای کنسروی دیگر شایعات بسیاری وجود داشته که شک و شبه های فراوانی در مورد مصرف آنها ایجاد می کند.
 
آیا تُن ماهی نگهدارنده دارد؟
 
 باید بدانید که علت ماندگاری طولانی مدت تن ماهی مربوط  به فرایند تولید کنسرو  است. از آنجایی که غذاهای کنسرو شده طی فرایند دمایی بالایی تولید می شوند باکتری های عامل فساد در آنها از بین رفته است و به علت نوع بسته بندی خاص آنها امکان ورود مجدد این عوامل به درون قوطی وجود ندارد .به همین دلیل دارای ماندگاری طولانی مدت می باشند.
 
همچنین نمک نیز به عنوان نگه‌دارنده و افزایش‌دهنده زمان ماندگاری محصول به کنسرو اضافه می‌شود اما میزان آن خیلی بالا نیست، البته کسانی که باید رژیم غذایی محدود از نمک را دنبال کنند بهتر است که این محصول غذایی را نخورند
بهداشت نیوز
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۳
0
5
"تن ماهی" غلطه؛ بنویسید"کنسرو ماهی تن"
حسن قنبری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۴۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
0
0
برای بالا بردن کیفیت کنسرو ماهی اسیدی داخل ان میریزند تا استخوانهای مانده درکنسرو حل شود همان بلایی کقراراست سراستخوانهای ریز ماهی بیاوریم سردندانها میاید
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv