مرغانه انار، صبحانه ای به سبک شمالی ها
کد خبر: ۲۳۱۳۳۹
تاریخ انتشار: 2021 December 18    -    ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
مرغانه انار یک املت با ریشه شمالی با اصالت مازندرانی و گیلانی است که از ترکیب تخم مرغ و دانه انار ترش و شیرین درست می‌شود.

این آدم‌های معروف، فرشته نبودند، فریب خوردیم«تابناک با تو» - مرغانه انار یک املت با ریشه شمالی با اصالت مازندرانی و گیلانی است که از ترکیب تخم مرغ و دانه انار ترش و شیرین درست می‌شود.

 

مرغانه انار، صبحانه ای به سبک شمالی ها

مواد لازم برای ۲ نفر

کره: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز قرمز: ۱ عدد متوسط و نگینی خرد شده

سیر: ۱ حبه رنده شده یا له شده

انار دانه شده: ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد درشت

نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه

در یک ماهیتابه متوسط کره را گرم کنید. پیاز‌های نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس سیر را اضافه کنید. وقتی بوی سیر بلند شد دانه انار تازه را اضافه کنید و حدود ۷ دقیقه روی شعله ملایم گاز هم بزنید تا آب دانه‌ها مقداری گرفته شود. سپس تخم مرغ‌ها را مستقیم روی دانه‌های انار بشکنید. اجازه دهید کمی سفید خودش را بگیرد و سپس زرده را مقداری باز کنید و هم بزنید. نمک املت را هم اندازه کنید. زرده این املت باید عسلی باشد و سفیده هم باید خودش را بگیرد.

اکالا

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv