این تحقیقات روی ۸۱۹ هزار نفر انجام شده بود که ۱۲ هزار نفر آنها از مشکلات قلبی، ۹ هزار نفر دیگر یک مورد سکته داشتند و ۱۸ هزار نفر آنها هم به سرطان مبتلا شده بودند. البته از این تعداد ۸۵ هزار نفر هم جان خودشان را از دست دادند.
نتایج این تجزیه و تحلیل نشان داد که آجیل یک منبع قدرتمند مبارزه با بیماری است. در این تحقیقات گفته شده که خوردن آجیل توان بدن برای مبارزه با بیماریها را افزایش میدهد. محققان گفتهاند که آجیل در بیماریهای مختلف تاثیرهای متفاوتی میگذارد و به نحوی باعث بهبود اوضاع سلامت افراد میشود.
خبرآنلاین
یافتهها نشان میدهد که این افراد همچنین خطر ابتلا به سرطان را ۱۵ درصد و خطر مرگ زودرس به هر علتی را ۲۲ درصد کاهش میدهند. همین مقدار خطر مرگ ناشی از بیماریهای تنفسی را تا ۵۰ درصد و دیابت را نزدیک به ۴۰ درصد کاهش دهد.
مطالعات نشان میدهد که مصرف آجیلهایی مانند گردو و بادامزمینی با کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب، دیگر بیماریهای قلبی عروقی و مرگ و میر مرتبط است.
در تحقیقات قبلی گفته شده بود احتمال مبتلا شدن به سرطان در افرادی که روزانه یک مشت آجیل (۲۰ گرم) میخورند، ۳۰ درصد کمتر از افرادی است که آجیل مصرف نمیکنند. در تحقیقات جدیدتر گفته شده که خوردن آجیل احتمال ابتلا به مشکلات تنفسی را تا ۵۰ درصد کاهش میدهد.
محققان خاطرنشان کردند: بهتر است افراد، روزانه سه نوع آجیل (مانند فندق، گردو و بادامزمینی) مصرف کنند.
یه بادوم زمینی می خوردیم که اون رو هم ازمون گرفتن