برنج روی دست کشاورزان ماند!
کد خبر: ۲۲۰۹۷۴
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2021 August 26    -    ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۲
نایب رییس انجمن برنج ایران با بیان اینکه اکنون قیمت هر کیلوگرم برنج ایرانی درجه یک در شمال کشور بین ۳۳ تا ۳۵ هزار تومان است، گفت: به دلیل بالا بودن قیمت برنج داخلی، خریداری نداریم و برنج روی دست کشاورزان و کارخانجات باقی مانده است.

نایب رییس انجمن برنج ایران با بیان اینکه اکنون قیمت هر کیلوگرم برنج ایرانی درجه یک در شمال کشور بین ۳۳ تا ۳۵ هزار تومان است، گفت: به دلیل بالا بودن قیمت برنج داخلی، خریداری نداریم و برنج روی دست کشاورزان و کارخانجات باقی مانده است.

«علی اکبریان» درباره وضعیت بازار برنج داخلی افزود: به طور قطع نوسان نرخ دلار بر قیمت تمام شده تمامی کالاها حتی کالاهای تولید داخل اثرگذار است و این مشکل باید برطرف شود.

برنج روی دست کشاورزان ماند!

وی اظهار کرد: ممنوعیت واردات برنج خارجی به دلیل حمایت از تولید داخلی ارتباطی به افزایش نرخ برنج داخلی ندارد بلکه همه این مسائل متاثر از نوسان نرخ ارز است.

نایب رییس انجمن برنج ایران تصریح کرد: اکنون در شمال کشور قیمت هر کیلوگرم برنج مرغوب و درجه یک طارم، صدری، هاشمی و دم سیاه بین ۳۳ هزار تا ۳۵ هزارتومان است و حال بالا بودن قیمت این کالا در سایر شهرهای کشور ارتباطی به کشاورزان شمالی ندارد.

وی افزود: البته در حال حاضر و به دلیل بالا بودن قیمت برنج داخلی، خریداری نداریم و برنج روی دست کشاورزان و کارخانجات باقی مانده است.

اکبریان با بیان اینکه تاکنون ۶۰ درصد برنج داخلی برداشت شده است، گفت: برداشت برنج در برخی مناطق کشور تا اواسط مهرماه نیز ادامه دارد.

طی هفته های اخیر هر کیلوگرم برنج داخلی در بازار از ۳۸ هزار تا ۴۵ هزارتومان به فروش می رسد.

طبق آمارها سال گذشته قیمت برنج ایرانی در بازار بین ۳۱ هزار تا ۳۴ هزارتومان بود.

نیاز سالانه کشور به برنج حدود سه میلیون تن است که بیش از ۲.۲ میلیون تن آن در داخل و بقیه از محل واردات تامین می شود.

میانگین مصرف سرانه برنج در ایران سالانه ۳۶ تا ۳۶.۵ کیلوگرم است.

گیلان با ۲۲۰ هزار هکتار اراضی، مازندران با ۲۱۴ هزار هکتار، گلستان با ۱۰۰ هزار هکتار و خوزستان با ۱۸۰ هزار هکتار عمده‌ترین تولیدکنندگان برنج کشور هستند که البته در ۱۵ استان دیگر در مجموع ۹۰ هزار هکتار برنج کشت می شود. از مجموع برنج تولیدی کشور در سال جاری ۳۲ درصد مربوط به استان مازندران، ۲۶ درصد گیلان، ۱۸ درصد خوزستان، ۱۵ درصد گلستان و هشت درصد مربوط به سایر استان‌های کشور بوده است.

از این میزان تولید حدود ۷۷ درصد مربوط به استان‌های شمالی (گیلان، مازندران و گلستان) است.

ایرنا

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۵
0
1
دلال های زالو صفت وحرامخور باکمک بعضی واردکننده های نامرد وبی انصاف مفت از کشاورز میخرند وبه قیمت خون پدرشان میفروشند.....زحمت وهزینه برای کشاورز سود حرام وبی اندازه برای دلال و وارد کننده .......اسم خودشان را هم گذاشتند مسلمان ......خدا بزنه به کمرشان..........
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۵
0
3
والا ما زیر ۵۰ تومان پیدا نکردیم.
نظامی بازنشسته
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
0
0
نرخ دلار که نسبت به سال گذشته تفاوت چندانی نداشته و در ضمن مگه حقوق کارگر و حق آبه و ... با دلار پرداخت کردین که حالا منتظر وضعیت دلار هستین. خوب مثل پارسال با همون نرخ بفروشید . اینقدر ظلم به همدیگه والا تو هیچ کشوری نبوده و نیست که ما مسلمان های شیعه داریم با همدیگه میکنیم.
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند:
ارحموا ترحموا و اغفروا یغفر لکم؛

کسان را رحم کنید تا به شما رحم کنند دیگران را ببخشید تا بخشیده شوید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار