خوردن بیش از حد تخمه آفتابگردان خطرناک است؟
کد خبر: ۲۱۴۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2021 June 15    -    ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۰
یک متخصص غدد درون‌ریز، نسبت به مصرف بی‌رویه دانه‌های آفتابگردان هشدار داد.
 یک متخصص غدد درون‌ریز، نسبت به مصرف بی‌رویه دانه‌های آفتابگردان هشدار داد.
 
خوردن بیش از حد تخمه آفتابگردان خطرناک است؟
 
تاتیانا بوچارووا گفت: دانه‌های آفتابگردان حاوی درصد بالایی از چربی هستند. هر ۱۰۰ گرم دانه آفتابگردان، حاوی بیش از ۵۰ گرم چربی است؛ بنابراین اگر از زخم و التهاب معده رنج می‌برید، از مصرف مداوم این دانه‌ها خودداری کنید.
 
تاتیانا افزود: این میزان از کالری، مشابه شکلات است و تنها به افزایش وزن شما منجر می‌شود.
 
این پزشک ادامه داد: خلاف برخی اطلاعات نادرست، مصرف دانه‌های آفتابگردان به میزان متعادل، باعث آپاندیسیت نمی‌شود.
 
او توصیه کرد: مصرف مقدار کم دانه آفتابگردان هیچ ضرری برای سلامتی ندارد. هرچند نباید این دانه‌ها را تفت داد، چرا که دانه‌های تفت داده شده، باعث تجمع نوعی ماده سرطان‌زا در بدن می‌شوند.
 
به گفته این متخصص غدد مصرف دانه‌های آفتابگردان به میزان کافی برای سلامتی مفید است. این دانه‌ها، حاوی مقادیر زیادی فیبر، ویتامین‌های گروه B، A، E و منیزیم هستند.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۵
0
0
تابناک جان قیمتش را هم بگو و ببین چند درصد مردم تخمه در سبد غذایی شون هست...خیلی وقت هست به برکت مسئولین خدوم خیلی چیزهای معمولی از سفره و سبد غذایی مردم همیشه در صحنه حذف شده!!
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار