پنج راه طبیعی برای از بین بردن بوی سرخ کردنی
کد خبر: ۲۱۲۸۰۲
تاریخ انتشار: 2021 May 30    -    ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
بوی سرخ کردنی به شدت و خیلی سریع در سراسر خانه پخش می‌شود ، مشکلی که با روش طبیعی قابل حل و رفع کامل است، بنا به گزارش سایت ایتالیایی "Van Page" روش‌های طبیعی برای جلوگیری از بوی سرخ کردنی در خانه وجود دارد که در سطور زیر مرور می کنیم:

پنج راه طبیعی برای از بین بردن بوی غذای سرخ کردنی

پنج راه طبیعی برای از بین بردن بوی غذای سرخ کردنیاختصاصی تابناک با تو؛ اگرچه بسیاری از بزرگسالان و کودکان غذاهای سرخ شده مختلف را دوست دارند، اما خلاص شدن از شر بوی سرخ کردن در خانه مشکلی است که زنان خانه دار با آن روبرو هستند. بوی سرخ کردنی به شدت و خیلی سریع در سراسر خانه پخش می‌شود، مشکلی که با روش طبیعی قابل حل و رفع کامل است، بنا به گزارش سایت ایتالیایی "Van Page" روش‌های طبیعی برای جلوگیری از بوی سرخ کردنی در خانه وجود دارد که در سطور زیر مرور می کنیم:

 

محلول سرکه و آب

پنج راه طبیعی برای از بین بردن بوی غذای سرخ کردنی

از محلول آب و سرکه می توان برای تمیز کردن ظروف و بشقاب‌ها و همچنین برای از بین بردن بوی غذای سرخ شده در خانه استفاده کرد.

این روش به ویژه برای مقابله با بوی ماهی سرخ شده کاربرد دارد. یک کاسه آب و سرکه را کنار ظرف در حال سرخ شدن ماهی قرار بدهید تا بجوشد.


پوست لیمو

پنج راه طبیعی برای از بین بردن بوی غذای سرخ کردنی

یکی از راه های ایده آل برای از بین بردن بوی سرخ کردن این است که مقداری پوست لیمو را مستقیماً در روغن سرخ کردنی یا در قابلمه ای آب بریزید و بگذارید تا بجوشد.

برای نتیجه قوی تر، می توانید قطره‌های لیمو اضافه کنید و هنگامی که آب جوش آمد، ظرف را ببندید و آن را در یک منطقه با تهویه مناسب از خانه بگذارید.

 

جعفری 

پنج راه طبیعی برای از بین بردن بوی غذای سرخ کردنی

جعفری را می‌توان دقیقاً مانند پوست لیمو با قرار دادن مقدار کمی در تابه برای کاهش بوی تند سرخ کردنی استفاده کرد.

 

برش‌های سیب

پنج راه طبیعی برای از بین بردن بوی غذای سرخ کردنی

در مورد سرخ شدن شیرینی‌ها، به طوری که سرخ شدن بویی متفاوت از آنچه می خواهید داشته باشید، می‌توانید برش‌های سیب را در روغن قرار دهید.

 

قهوه و سرکه سفید

پنج راه طبیعی برای از بین بردن بوی غذای سرخ کردنی

برای از بین بردن بوی غذای سرخ شده یک کاسه سرکه سفید یا قهوه می‌تواند یک شب روی میز بماند، زیرا آنها دو ماده مفید برای جذب بوی محیط اطراف هستند و بقایای بوی غذای سرخ شده در آشپزخانه را از بین می‌برند .


تمیز کردن هود

پنج راه طبیعی برای از بین بردن بوی غذای سرخ کردنی

لازم به یادآوری است که راه اصلی جلوگیری از جمع شدن و پخش شدن بوی غذای سرخ شده در خانه، همیشه تمیز نگه داشتن هود و و تعویض فیلترهای آن هر دو یا 3 ماه یکبار است.

در حقیقت، یک هود تمیز با عملکرد خوب نیمی از کار را انجام می‌دهد و برعکس، اگر هود نتواند بو را به خوبی جذب کند مشکل بوی غذای سرخ شده به طرز چشمگیری افزایش می‌یابد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار