«تابناک با تو» - سس مایونز را میتوان در یخچال و فریزر هر شخصی یافت. در یک شیشه در بسته یا یک وکیوم، جزء لاینفک انواع سالادهای ما و بسیاری از ظروف آشپزی دیگر است. با این حال، همه دوست ندارند آن را از فروشگاه خریداری کنند، زیرا محصول طبیعی و ارگانیک به ندرت پیدا میشود؛ بنابراین، ما پیشنهاد میکنیم با ۴ دستور العمل ساده با طرز تهیه این سس خوشمزه آشنا شوید که به شما امکان میدهد در عرض چند دقیقه یک سس مایونز معطر و سالم را برای کل خانواده تهیه کنید.
۱. سس مایونز با خردل و لیمو
۲. سس مایونز بدون تخم مرغ
۳. سس مایونز با خامه ترش
۴- سس مایونز با سرکه
نکات مهم در طرز تهیه سس مایونز
۱. سس مایونز با خردل و لیمو
سس مایونز خانگی با خردل و لیمو
آیا شما سس مایونز تند را با کمی ترشی و ادویه دوست دارید؟ پس خود را با این دستور العمل ساده که یک سس خوشمزه برای سالادهای خانگی و هر نوع غذای دیگر است، آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه سس مایونز خانگی با خردل و لیمو:
• تخم مرغ - ۲ عدد؛
• نمک و شکر - بنا به ذائقه؛
• خردل - ۲ قاشق غذاخوری؛
• روغن نباتی یا روغن زیتون - ۲۵۰ میلی لیتر؛
• آب لیمو - ۱ قاشق غذاخوری.
طرز تهیه سس مایونز خانگی ۴ روش
سس مایونز خانگی
طرز تهیه سس مایونز خانگی با خردل و لیمو:
• تخم مرغها را در یک کاسه مناسب بشکنید.
• شکر را با نمک بریزید.
• خردل اضافه کنید.
• با استفاده از مخلوط کن یا رست مخلوط کنید تا یکنواخت شود.
• پس از آن، سس مایونز تقریباً آماده شده را به طور فعال هم بزنید، و روغن را اضافه کنید.
• تا زمانی که مخلوط غلیظ شود، ادامه دهید.
• آب لیمو را اضافه کنید.
• دوباره هم بزنید.
۲. سس مایونز بدون تخم مرغ
سس مایونز خانگی بدون تخم مرغ
مطابق این دستور العمل، شما میتوانید یک سس مایونز ملایم و کلاسیک، درست همان موردی را که در کودکی امتحان کرده اید آماده کنید - غلیظ، با طعم غنی و خامه ای.
مواد لازم برای تهیه سس مایونز خانگی بدون تخم مرغ:
• شیر - ۱۵۰ میلی لیتر؛
• روغن نباتی یا روغن زیتون - ۳۰۰ میلی لیتر؛
• خردل - ۳ قاشق غذاخوری؛
• آب لیمو - ۲ قاشق غذاخوری؛
• نمک - بنا به ذائقه.
طرز تهیه سس مایونز خانگی ۴ روش
سس مایونز خانگی سبک و خوشمزه.
طرز تهیه سس مایونز خانگی بدون تخم مرغ:
• شیر را درون یک کاسه مناسب بریزید.
• روغن بریزید.
• بیست ثانیه با مخلوط کن یا میکسر بزنید.
• بعد از اینکه توده غلیظ شد، خردل، آب لیمو را اضافه کنید، نمک بریزید.
• دوباره میکس کنید.
• به یک قوام یکدست و غلیظ برسید.
۳. سس مایونز با خامه ترش
سس مایونز خانگی با خامه ترش
وقتی میخواهید چیزی غیر استاندارد باشد، حتماً این دستور العمل را امتحان کنید، که بدون استفاده از غذاهای خام، یک سس مایونز اصلی ایجاد میکند.
مواد لازم برای تهیه سس مایونز خانگی با خامه ترش:
• زردههای آب پز - ۳ عدد؛
• خردل - ۲ قاشق غذاخوری؛
• خامه ترش - ۳۰۰ گرم؛
• نمک - بنا به ذائقه.
طرز تهیه سس مایونز خانگی ۴ روش
سس مایونز با خامه ترش.
طرز تهیه سس مایونز خانگی با خامه ترش:
• زردهها را درون یک ظرف مناسب بریزید.
• بعد خردل بریزید.
• با یک چنگال یا قاشق مخلوط کنید، کاملا هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
• خامه ترش را اضافه کنید.
• نمک بپاشید.
• با یک چنگال مخلوط کنید یا میتوانید با میکسر مخلوط کنید تا جرم یکدست و صاف شود.
۴- سس مایونز با سرکه
سس مایونز خانگی با سرکه
و این دستور العمل به شما اجازه میدهد تا مایونز مورد علاقه، بسیار خوشمزه و سالم خود را از هر چیزی که به راحتی در هر آشپزخانه و یخچال و فریزر میتوانید در اسرع وقت تهیه کنید، تهیه کنید.
مواد لازم سس مایونز خانگی با سرکه:
• زرده - ۲ عدد.
• نمک و شکر - بنا به ذائقه؛
• سرکه - نصف قاشق چایخوری؛
• روغن نباتی یا روغن زیتون - ۱۵۰ میلی لیتر.
طرز تهیه سس مایونز خانگی ۴ روش
مایونز خانگی خوشمزه
طرز تهیه سس مایونز خانگی با سرکه:
• زردهها را درون یک کاسه بشکنید.
• نمک را با شکر بریزید.
• سرکه بریزید (می توانید با سرکه سیب جایگزین کنید)؛
• به آرامی و به تدریج روغن را بریزید.
• مخلوط کن را درون ظرف قرار دهید و آن را روی توان متوسط قرار دهید.
• از یک سمت مخلوط کنید.
• بعد از اینکه سس به میزان قابل ملاحظهای غلیظ شد، حرکت را از پایین به بالا برای یکنواختی و توزیع مواد شروع کنید.
نکات مهم در طرز تهیه سس مایونز
سس مایونز خانگی عالی.
برای اینکه توده به سرعت متراکمتر و یکنواختتر شود، لازم است که مواد در دمای اتاق قرار بگیرند و سرد نباشند.
• اگر میخواهید سس مایونز سبک داشته باشید - پس تخم مرغهای موجود در فروشگاه، اگر دوست دارید روشن و زرد باشد - بهتر است موارد خانگی را با زرده نارنجیتر انتخاب کنید.
• در حالت ایده آل، بهتر است سس مایونز را با روغن نباتی درست کنید، اما میتوانید آن را با زیتون ترکیب کنید.
• اگر میخواهید سس مایونز را غلیظتر کنید - روغن را افزایش دهید، که حتی در صورت غلیظ شدن به میکس کردن نیز کمک میکند و اگر به مایع بیشتری احتیاج دارید - میتوانید کمی آب جوشیده سرد شده اضافه کنید.
• به منظور طعم جالب سس مایونز خانگی، میتوانید در صورت دلخواه از سیر، فلفل، گیاهان دارویی و همچنین پاپریکا و سایر ادویه جات ترشی جات استفاده کنید.
• سس مایونز خانگی باید در یک ظرف بسته (پلاستیکی مجاز) نگهداری شود، تا پنج روز از تاریخ تهیه سس مایونز خانگی قابل استفاده است.
منبع: سیارک