کاشف واکسن کرونا: دنبال واکسن سرطان هستم
کد خبر: ۲۰۶۹۲۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2021 March 20    -    ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۵
اوزلم توره چی، یکی از کاشفان نخستین واکسن بیماری همه گیر «کووید ۱۹» می گوید به زودی از فناوری استفاده شده در تولید واکسن «بیون تک-فایزر» برای مقابله با بیماری سرطان استفاده خواهد شد.

اوزلم توره چی، یکی از کاشفان نخستین واکسن بیماری همه گیر «کووید ۱۹» می گوید به زودی از فناوری استفاده شده در تولید واکسن «بیون تک-فایزر» برای مقابله با بیماری سرطان استفاده خواهد شد.

او که به همراه اورگور شاهین، همسرش شرکت داروسازی «بیون تک» را پایه گذاری کرد درباره «ایمنی» واکسن ها در برابر ویروس کرونا نیز بر این باور است که مردم سراسر جهان می توانند مطمئن باشند که این واکسن ها «ایمن» هستند. این زوج دانشمند پیش از همه گیری ویروس کرونا به دنبال دستیابی به راهی برای تحریک سیستم ایمنی بدن به مقابله با تومورهای سرطانی بودند.

کاشف واکسن کرونا: دنبال واکسن سرطان هستم

اوزلم توره چی و اورگور شاهین به دنبال شیوع ویروس کرونا در چین تصمیم گرفتند تا از نتیجه تلاش های دو دهه اخیر خود در راستای مقابله با همه گیری بیماری «کووید ۱۹» استفاده کنند. واکسنی که آنها طی ۱۱ ماه تولید کردند به سرعت از سوی بریتانیا، آمریکا و سپس اتحادیه اروپا مجوز دریافت کرد.

اوزلم توره چی درباره تصمیمی که به همراه همسرش برای تمرکز بر روی تولید واکسن ویروس کرونا گرفت می گوید: «اتخاذ تصمیم های جسورانه جواب می دهد. ضمن اینکه باید باور داشته باشید که اگر گروهی فوق العاده شما را همراهی می کنند هر مشکلی که در لحظه با آن روبرو می شوید قابل حل خواهد بود.»

یکی از چالش های اصلی پیش روی بنیانگذاران شرکت آلمانی «بیون تک» انجام آزمایش های بالینی برای حصول اطمینان از ایمنی واکسن ویروس کرونا بود. آنها در همین راستا با شرکت آمریکایی فایزر و شرکت چینی فوسان همکاری کردند. اوزلم توره چی یکی از درس های یک سال گذشته را واقف شدن به اهمیت «همکاری ها در سطح بین المللی» می داند.

پیش بینی برای یک پیشرفت ابتکاری کار بسیار دشواری است. اما انتظار داریم که تا چند سال دیگر واکسن‌های ما [برای مقابله با سرطان] به جایی رسیده باشند که بتوان آنها را به مردم عرضه کرد.

او اکنون با واکسنی که خود کاشف آن بوده واکسینه شده است. این دانشمند ترک تبار می گوید حالا بار دیگر قصد دارد هدف اولیه خود برای مقابله با بیماری سرطان را دنبال کند.

اوزلم توره چی و همکارانش در جریان تولید واکسن بیماری همه گیر «کووید ۱۹» از فناوری موسوم به «پیام رسانی آر ان ای» استفاده کردند. این فناوری سیستم ایمنی بدن را وادار به تولید پروتئین هایی برای مقابله با یک ویروس خاص می کند. فناوری «پیام رسانی آر ان ای» با روش تولید واکسن های سنتی که در آنها از ویروس غیر فعال شده یا تضعیف شده برای تولید پادتن استفاده می شد متفاوت است.

اوزلم توره چی بر این باور است که از فناوری «پیام رسانی آر ان ای» می توان برای مقابله با انواع سرطان استفاده کرد. او می گوید: «ما چند واکسن برای انواع مختلف سرطان داریم که بر فناوری پیام رسانی آر ان ای استوار است.»

او در مورد زمان عرضه این واکسن ها به بازار می گوید: «پیش بینی برای یک پیشرفت ابتکاری کار بسیار دشواری است. اما انتظار داریم که تا چند سال دیگر واکسن های ما [برای مقابله با سرطان] به جایی رسیده باشند که بتوان آنها را به مردم عرضه کرد.»

یورونیوز

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۳۰
2
2
واکسن سرطان امریکایی ممنوع هست
فقط مسئولین مجوز استفاده خواهند داشت مثل توییتر و سایر چیزها که فقط برا مسئولین مجازه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۳۰
1
3
واکسن رو همزمان گروه های زیادی شروع به ساختش کردن و لفظ کاشف اشتباهه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار