ترفند های طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمزه
bato-adv
کد خبر: ۱۸۳۷۹۸
تاریخ انتشار: 2020 July 04    -    ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
شامی کباب یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که علاوه بر ایران در افغانستان و هند نیز پخته می‌شود. شامی کباب را اکثر مردم با کتلت به اشتباه یکی می دانند. اما این دو غذا با یکدیگر فرق دارند. در شامی کباب از سیب‌زمینی و گوشت استفاده می‌شود، اما در طرز تهیه کتلت فقط از سیب زمینی استفاده می‌شود. شامی کباب را می‌توان به عنوان وعده پیش‌غذا و یا وعده اصلی...

ترفند های طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمزه

ترفند های طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمزهاختصاصی «تابناک با تو»؛ شامی کباب یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که علاوه بر ایران در افغانستان و هند نیز پخته می‌شود. شامی کباب را اکثر مردم با کتلت به اشتباه یکی می دانند. اما این دو غذا با یکدیگر فرق دارند. در شامی کباب از سیب‌زمینی و گوشت استفاده می‌شود، اما در طرز تهیه کتلت فقط از سیب زمینی استفاده می‌شود. شامی کباب را می‌توان به عنوان وعده پیش‌غذا و یا وعده اصلی برای شام و نهار میل نمود

ترفند های طلایی برای داشتن کتلت ترد و خوشمزه

۱. بهتر است در شامی از گوشت چربی دار استفاده شود.


۲. مقدار گوشت بیشتر از سیب زمینی باشد.


۳. آب پیاز و سیب زمینی حتما گرفته شود.


۴. مقداری از سیب زمینی که در کتلت استفاده میکنید پخته باشد و مقداری خام.


۵. در مواد کتلت از آرد نخودچی استفاده کنید تا کتلت ترد داشته باشید استفاده از آرد گندم و آرد سوخاری باعث نرم و خمیر شدن کتلت می‌شود.


۶. از جمله سبزی هایی که باعث خوش عطر و طعم شدن شامی میشوند شنبلیله مرزه و ترخون می‌باشند.


۷. بهترین ادویه برای شامی، پودر پیاز و سیر، پودر تخم گشنیز پودر زیره و فلفل میباشد

ترفند های طلایی برای داشتن کتلت ترد و خوشمز

 

ترفند های طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمز

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
نیازمندیها
دریافت کد بورس رایگان
بلیت هواپیما چارتر