
ﺷﺎﯾﺪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﻫﻨﺪﯼ را ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯾﺪ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻮﺗﻪ ﺩﺍﺭﺩ ﯾﺎ ﺑﻪ ﺍﺷﮑﺎﻝ ﻣﺨﺘﻠﻔﯽ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﻭ ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺻﻼ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﻭ ﮔﺮﺍﻥ ﻗﯿﻤﺖ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﻣﯽﺁﯾﺪ.
به گزارش
«تابناک باتو» ﺑﺎ ﺩﯾﺪﻥ ﻋﮑﺲ ﺩﺭﺧﺖ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﻫﻨﺪﯼ، ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﺪ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﺼﻮﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﻭ ﻣﻘﻮﯼ ﺍﯾﻦ ﺷﮑﻠﯽ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺁﯾﺪ ﻭ ﺟﺎﻟﺐ ﺍﯾﻨﺠﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺧﺖ ﺷﺒﯿﻪ ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﯼ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﯾﮏ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﮐﻮﭼﮏ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﻣﺘﺼﻞ ﺍﺳﺖ.
ﺑﺎﺩﺍﻡ ﻫﻨﺪﯼ ﺍﺯ ﮔﺮﺍﻥ ﻗﯿﻤﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﺁﺟﯿﻞ ﻫﺎﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﺳﺖ. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺍﺭﺯﺷﺶ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺍﺯ ﺧﻮﺵ ﻃﻌﻢ ﺗﺮﯾﻦ ﻭ ﻧﺮﻣﺘﺮﯾﻦ آﺟﯿﻞ ﻫﺎ ﻧﯿﺰ هست ﻭ ﮔﺮﺍﻧﯽ ﺁﻥ ﺑﯽ ﻋﻠﺖ ﻧﯿﺴﺖ.
کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورهاست. این آجیل به شکل لوبیا یا کلیوی شکل است که در پایین یا زیر میوه ی درختی که بلارد نام دارد، یافت می شود.
وطن اصلی این درخت از آمریكای جنوبی و برزیل است كه پس از كشف آمریكا توسط پرتقالی ها به سایر نقاط دنیا برده شد. امروزه كشور هندوستان بزرگترین تولید كنندهٔ این محصول بوده و جنوب غربی این كشور از مراكز عمدهٔ كاشت است.
مقاومت درختچهٔ كاشو نسبت به كم آبی بیشتر از درخت انبه است، اما در مقابل سرما حساس تر از آن است.
● ارزش غذایی میوه؛
تركیب شیمیایی این میوه بدین قرار است كه:
▪ گلوكز یا لوولز ۹%-۷%
▪ اسید تانیك ۰.۵درصد(این ماده باعث گس شدن طعم میوه می شود)
▪ مواد آب ۱۲%
▪ مغز در كاشو علاوه بر طعم مطبوعی كه دارد، ۱۵%پروتئین و ۴۰%چربی هم دارد.
هشدار؛
ـ افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه ها و یا کیسه ی صفرای شان را در آورده اند باید از مصرف این آجیل پرهیز کنند. دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز شود.
ـ آلرژی غذایی یکی دیگر از عوارضی است که ممکن است با خوردن کاشو به وجود بیاید. این واکنش های آلرژیک ممکن است یا فوری و خاص باشد (مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب ها و...) یا ممکن است با تأخیر و عمومی باشد (مانند خستگی و افسردگی).
گروه وبگردی «تابناک باتو»
منبع: وبلاگ مقاله کشاورزی ایران، نارگیل