خورش بامیه با مرغ، طعمی لذیذ و متفاوت
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۹۷۴۶۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2018 January 14    -    ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۴
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
بامیه با داشتن مواد مغذی با ارزشی مانند ویتامین‌های C ,A و گروه B از جمله: اسیدفولیک B5، B2، B6 و عناصری از قبیل: منگنز، کبالت، کلسیم، فسفر و پتاسیم، فیبر و ماده لزج، اثرات مثبت فراوانی بر سلامت انسان دارد. امروز روش پخت خورش بامیه با مرغ را برای شما آموزش می‌دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌، با ما همراه باشید.
خورش بامیه با مرغ، طعمی لذیذ و متفاوت
اختصاصی تابناک باتو؛ بامیه با داشتن مواد مغذی با ارزشی مانند ویتامین‌های C ,A و گروه B از جمله: اسیدفولیک B5، B2، B6 و عناصری از قبیل: منگنز، کبالت، کلسیم، فسفر و پتاسیم، فیبر و ماده لزج، اثرات مثبت فراوانی بر سلامت انسان دارد. این گیاه از نظر اقتصادی نیز ارزان و در دسترس همه افراد است. فیبر موجود در بامیه، نمایه گلایسمی پایینی به آن می‌دهد، یعنی به سرعت قند خون را بالا نمی‌برد. بدین ترتیب که سرعت جذب قند را کاهش داده و به حفظ قند خون کمک می‌کند، بنابراین برای افراد مبتلا به دیابت مفید می‌باشد.
امروز روش پخت خورش بامیه با مرغ را برای شما آموزش می‌دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌، با ما همراه باشید.



مواد لازم:

بامیه: 500 گرم
آب لیمو: یک چهارم پیمانه
نمک: به میزان لازم
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
سینه‌ی مرغ: 2 عدد
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پیاز متوسط خرد شده: 1 عدد
آب مرغ: یک پیمانه
پودر زیره: یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی رنده شده: دو پیمانه
سیر رنده شده: یک قاشق چایخوری
سرکه‌ی سیب: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ظرف متوسطی را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل آن می‌ریزیم. 

سینه‌های مرغ را که به قطعات درشت، خرد کرده‌ایم، به روغن می‌افزاییم و تفت می‌دهیم تا جایی که رنگ مرغ، تغییر کرده و کمی برشته شود.

مرغ‌ها را از روغن خارج کرده داخل ظرفی جداگانه قرار می‌دهیم.

ظرف حاوی روغن را از روی حرارت برنمی‌داریم. پیاز را داخل روغن ریخته کمی تفت می‌دهیم سپس بامیه را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

آب مرغ، زیره، گوجه فرنگی و سیر رنده شده، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و سه دقیقه روی حرارت مخلوط می‌کنیم.

تکه‌های مرغ را به همراه سه پیمانه آب، به مواد قبلی می‌افزاییم.

صبر می‌کنیم تا آب خورش به جوش آید. حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا جا بیفتد. در پایان، آب لیمو را به خورش اضافه می‌کنیم. پنج دقیقه زمان می‌دهیم تا خورش با آب لیمو مزه دار شود و سپس حرارت را خاموش می‌کنیم. 

سرکه‌ی سیب را به خورش افزوده هم می‌زنیم. سپس آن خورش را در ظرفی مناسب کشیده و با برنج، سرو می‎‌کنیم. 

در صورت دلخواه با کمی جعفری خرد شده، روی خورش را تزیین کنید.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منابع: hidoctor ـ atyabtabkha
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۴
1
0
عاشق بامیه و انواع خوراک و خورشت اونم
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv