طرز تهیه خورشت کنگر
کد خبر: ۳۲۶۴۲
تاریخ انتشار: 2016 April 04    -    ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۸
کنگر را در تابه‌ای که کمی روغن ریخته و روی حرارت گذاشته‌اید، تفت دهید. سپس کنگر نرم شده را کناری بگذارید.
مواد لازم براي 4 نفر

1 کیلو کنگر پاک شده
500گرم گوشت گوسفند
3 عدد پیاز
150 گرم غوره
روغن به میزان لازم
2 ق س رب گوجه‌فرنگی
1 ق چ فلفل قرمز
نمک مقداری
به مقدار لازم زردچوبه

طرز تهیه خورشت کنگر

طرز تهیه:

1 کنگر را در تابه‌ای که کمی روغن ریخته و روی حرارت گذاشته‌اید، تفت دهید. سپس کنگر نرم شده را کناری بگذارید.
2 گوشت را به صورت خورشی خرد کنید. پیاز را خلالی نازک برش بزنید. در قابلمه‌ای کمی روغن ریخته روی حرارت بگذارید.
3 پیاز را در روغن سرخ کنید. گوشت را هم افزوده، تفت دهید. فلفل و زردچوبه را هم بیفزایید.
4 بعد از سرخ شدن گوشت رب را هم اضافه کرده و حدود سه لیوان آب‌ به خورش بیفزایید. در قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
5 در این فاصله برنج را هم به صورت دلخواه کته و آبکش آماده کنید. بعد از اطمینان از پخت گوشت، کنگر و غوره را به همراه کمی نمک به خورش اضافه کنید.
6 وقتی خورش خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظر کشیده و با پلو سرو کنید.

آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار