طرز تهیه خورشت زرشک
کد خبر: ۴۶۷۴۵
تاریخ انتشار: 2016 August 21    -    ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۷
ابتدا پیاز ها را شسته و ریز میكنیم و به همراه مقداری روغن سرخ میكنیم و بعد گوشت گوسفندرا به صورت خورشتی خرد کرده و ...
مواد اولیه : برای 7 نفر

گوشت 750گرم (گوسفندی و با استخوان)
زرشك 250گرم
لپه نصف پیمانه
پیاز 2عدد
روغن به میزان لازم
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
 
طرز تهیه خورشت زرشک
 
طرز تهیه:
ابتدا پیاز ها را شسته و ریز میكنیم و به همراه مقداری روغن سرخ میكنیم و بعد گوشت گوسفندرا به صورت خورشتی خرد کرده و همراه پیاز و ادویه، نمک، فلفل و روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت برگردد و عطر ادویه نیز به مشام برسد.
لپه را شسته و كمی در ظرف جداگانه تفت میدهیم و به گوشت اضافه میكنیم. زرشک شسته شده آن را هم به گوشت می افزاییم و 4 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را کم میكنیم و اجازه میدهیم خورش بپزد و به روغن بیفتد.

نكات:

بهتر است روی خورش را با خلال پسته و بادام تزیین كنید.
لپه را حتما از شب قبل خیس كرده و آبش را 3بار عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی كنید و بعد بپزید.
در صورت تمایل مقداری آبلیمو و زعفران نیز به غذا بیفزایید.
 
آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار