طرز تهیه سیب زمینی کاراملی
کد خبر: ۵۳۹۳۸
تاریخ انتشار: 2016 November 05    -    ۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند.سپس آن ها را آبکش نمایید.
طرز تهیه سیب زمینی کاراملی

مواد لازم :

سیب زمینی تازه با پوست و خوب شسته شده:675 گرم
شکر قهوه ای:4 قاشق غذاخوری
کره:60 گرم
آب پرتقال:1 قاشق غذاخوری
گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده:1 قاشق غذاخوری
نمک:به میزان لازم
فلفل:به میزان لازم
پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین:مقداری
 
طرز تهیه :

1.سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آنها را آبکش نمایید.

2.شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی، روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید.

3.آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید.

4.سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید.آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود.

5.جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید.

6.سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید.
 
توصیه سرآشپز :

شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نماییدودر آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید.
 
مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار