مواد لازم :
سیب زمینی تازه با پوست و خوب شسته شده:675 گرم
شکر قهوه ای:4 قاشق غذاخوری
کره:60 گرم
آب پرتقال:1 قاشق غذاخوری
گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده:1 قاشق غذاخوری
نمک:به میزان لازم
فلفل:به میزان لازم
پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین:مقداری
طرز تهیه :
1.سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آنها را آبکش نمایید.
2.شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی، روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید.
3.آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید.
4.سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید.آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود.
5.جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید.
6.سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید.
توصیه سرآشپز :
شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نماییدودر آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید.