طرز تهیه‌ی هویج کاراملی با طعم پرتقال
کد خبر: ۹۲۲۳۵
تاریخ انتشار: 2017 November 21    -    ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۰
امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی هویج کاراملی با طعم پرتقال، آشنا کنیم. هویج کاراملی شده را می‌توانید در کنار غذاهای دیگر به عنوان تزیین غذا و یا به تنهایی، سرو کنید. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی هویج کاراملی، با ما همراه باشید.
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی هویج کاراملی با طعم پرتقال، آشنا کنیم. هویج کاراملی شده را می‌توانید در کنار غذاهای دیگر به عنوان تزیین غذا و یا به تنهایی، سرو کنید. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی هویج کاراملی، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی هویج کاراملی با طعم پرتقال

مواد لازم:

هویج خلالی خرد شده: 500 گرم
کره: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق چایخوری
سیر رنده شده: 4 حبه
آویشن تازه یا خشک: یک قاشق غذاخوری
رزماری تازه یا خشک: نصف قاشق غذاخوری
آب نصف یک پرتقال متوسط
رنده‌ی پوست پرتقال: یک قاشق چایخوری
آب گوشت یا مرغ: یک پیمانه
نمک: کمی
عسل: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ظرفی را روی حرارت قرار داده و کره و روغن را به آن اضافه می‌کنیم. وقتی که کره و روغن داغ شدند، سیر را به همراه آویشن و رزماری به آن افزوده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت می‌دهیم.

هویج را به مواد قبلی اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. این کار را حدود سه دقیقه ادامه می‌دهیم. آب پرتقال را به همراه رنده‌ی پوست پرتقال و آب مرغ و عسل، به مخلوط فوق افزوده و حرارت را کم می‌کنیم. اجازه می‌دهیم تا ده دقیقه مواد روی حرارت ملایم بمانند تا هویج‌ها کاملا طعم دار و کاراملی شوند.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار