طرز تهیه شیرینی هفت فنجانی
کد خبر: ۳۹۱۳۰
تاریخ انتشار: 2016 June 07    -    ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۷
دلیل نامگذاری شیرینی هفت فنجانی این است که مواد اصلی آن، از هفت فنجان تشکیل شده است. این شیرینی بسیار خوشمزه است و به آسانی تهیه می شود.
طرز تهیه شیرینی هفت فنجانیدلیل نامگذاری شیرینی هفت فنجانی این است که مواد اصلی آن، از هفت فنجان تشکیل شده است. این شیرینی بسیار خوشمزه است و به آسانی تهیه می شود.

طرز تهیه شیرینی هفت فنجانی

مواد لازم:
آرد سفید: 1 فنجان
آرد سمولینا: 1 فنجان
پودر نارگیل: 1 فنجان
روغن: 1 فنجان
ماست: 1 فنجان
شکر: 1 فنجان
شربت آماده: 1 فنجان
بکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری
تخم مرغ: دو عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
 
ابتدا مواد خشک را با  یکدیگر مخلوط می کنیم و در آخر ماست و تخم مرغ را به آنها اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. سینی فر را چرب کرده و مواد را داخل آن پهن می کنیم و سطح آن را صافه می کنیم. سپس در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه قرار می دهیم. بعد سینی را از فر بیرون آورده و با چاقو برش های لوزی مانند به شیرینی آماده شده، می زنیم و به دلخواه روی آن را با بادام یا پودر پسته تزئین می کنیم. در آخر ، همانطور که شیرینی ما داغ است، شربت شکر را که از قبل آماده کرده ایم، روی شیرینی ها می ریزیم و وقتی به خورد آن رفت، آنها را در ظرفی مناسب قرار می دهیم.

تهیه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa.com

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار