برای شروع کار ابتدا قارچها را بشویید؛ سپس داخل آب درحال جوش بریزید و آبلیمو و کمی نمک را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه ۵ دقیقه جوشید، قارچ را آب کشید و آب سرد روی آن بریزید. قارچها را روی حوله تمیز بریزید و اجازه بدهید خشک شود؛ سپس آنها را خرد کنید.
۲ ـ هویج، فلفل دلمهای و زیتونها را خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید؛ سپس قارچ خرد شده و ذرت شیرین را به آن اضافه کنید.
۳ ـ در این مرحله نمک، زردچوبه و ادویه مخصوص ترشی را اضافه کنید و هم بزنید.
۴ ـ روغن زیتون و سرکه را در این مرحله داخل مواد ترشی بریزید و خوب هم بزنید. حالا ترشی آماده را داخل شیشههای خشک و تمیز بریزید و توی یخچال نگهداری کنید، نوش جان.
نکاتی که باید در تهیه انواع ترشی رعایت کنید
۱- ترشی را در ظرف شیشهای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفتهاید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک میزند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب میشود.
۲- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در داخل یخچال نگهداری کنید.
۳- در ریختن ادویه ترشی و نمک زیادهروی نکنید. بعضیها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد میریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست میدهند.
فرارو