طرز تهیه لازانیای مخلوط
کد خبر: ۲۵۳۹۱
تاریخ انتشار: 2016 January 23    -    ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱
ورقه ‏های لازانیا را در ظرفی حاوی آب سرد به مدت یک ساعت خیس کنید تا نرم شود، سپس آن را به ‏آرامی آبکش کرده (دقت کنید تا ورقه‏ ها پاره نشوند) و در یک سینی روی هم بچینید.
طرز تهیه لازانیای مخلوطزمان آماده ‏سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 45 دقیقه
نفرات سرو: 4 نفر
زمان خیساندن لازانیا: 1 ساعت

مواد لازم:

ورقه‏ های لازانیا / 1 بسته
روغن مایع / به مقدار لازم
پیاز (نگینی خردشده) / 1 عدد
زردچوبه (پودرشده) / 1 قاشق سوپ‏ خوری
رب گوجه‏ فرنگی / 1 قاشق سوپ‏ خوری
گوشتِ چرخ‏کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) / 400 گرم
قارچ (خلالی خردشده) / 15 عدد
هویج (نگینی خردشده) / 1 عدد
کدوسبز (نگینی خردشده) / 1 عدد
فلفل سیاه (پودرشده) و نمک / به مقدار لازم
سس سفید / طبق دستور داده‏ شده

طرز تهیه لازانیای مخلوط

روش تهیه:

1. ورقه ‏های لازانیا را در ظرفی حاوی آب سرد به مدت یک ساعت خیس کنید تا نرم شود، سپس آن را به ‏آرامی آبکش کرده (دقت کنید تا ورقه‏ ها پاره نشوند) و در یک سینی روی هم بچینید؛
2. فر را از 15 دقیقه قبل روی حرارت 180 درجه سانتی‏گراد تنظیم و گرم کنید؛
3. در تابه ‏ای حاوی روغن، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس زردچوبه را به آن افزوده و تفت دهید؛
4. رب گوجه‏ فرنگی را در تابه‏ ای دیگر حاوی روغن تفت دهید تا تغییررنگ دهد، سپس به‏ همراه گوشتِ چرخ‏کرده، قارچ، هویج، کدوسبز، نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت تغییررنگ دهد و آبِ گوشت کاملاً کشیده شود؛
5. سس سفید را طبق دستور آماده کنید، کفِ ظرف پیرکس، یک لایه لازانیا بچینید، سپس یک لایه سس سفید و یک لایه پنیر رنده ‏شده و در ردیف بعدی مخلوط گوشت را بریزید، به همین ترتیب یک لایه لازانیا و سایر مواد را  به ترتیب ریخته تا مواد تمام شود. توجه داشته باشید آخرین لایه باید سس سفید و پنیر باشد؛
6. لازانیا را به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر گرم‏ شده، قرار دهید تا بپزد. پس از پنج دقیقه، گریل فر را روشن کرده تا روی آن طلایی ‏رنگ شود، سپس آن را از فر بیرون آورید و سرو کنید.

سس سفید
مواد لازم
کره / 3 قاشق سوپ‏خوری
آرد گندم / 3 قاشق سوپ‏خوری
فلفل سیاه (پودر شده) و نمک / به مقدار لازم
جوز هندی المان تکنیک / 8/1  قاشق چای‏خوری
شیر / 2/1 و 1پیمانه (375 میلی ‏لیتر)
خامه / ۱پیمانه (۲۰۰ گرم)

روش تهیه:
1. در تابه ای، کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید؛
2. آرد، نمک، فلفل و جوزهندی را به‏ تدریج به شیر بیفزایید تا مواد کاملاً مخلوط و یکدست شوند؛
3. مخلوط آرد را به ‏آرامی به تابه حاوی کره افزوده، هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند و آرد گلوله نشود، کمی مخلوط را در حال هم زدن تفت دهید تا سس غلیظ و یکدستی حاصل شود، سپس از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیفزایید.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار