ایتالیاییها توصیه میکنند که جگر را به محض خروج از ماهیتابه و داغ باید مصرف کرد. آنها بر این باروند که گرم کردن مجدد جگر باعث سفت شدن آن میشود. حتی فرانچسکو، آشپز ایتالیایی نیز توصیه میکند که جگر ونیزی را با کمی پولنتا سرو کنید. با ما همراه باشید تا با دستور تهیه غذای جگر و پیاز آن هم به سبک ونیزی آشنا شویم.
اختصاصی تابناک باتو ــ رومیان باستان اولین کسانی بودند که جگر را با انجیر ترکیب کردند تا طعم قوی جگر را از بین ببرند. سپس ونیزیها این دستور غذا را به ارث بردند و انجیر را با پیاز جایگزین کردند. امروزه این غذا نه تنها در ونیز بلکه در کل منطقه ونتو ایتالیا یافت میشود؛ به گونهای که آن را غذایی به سبک ونتو مینامند. ایتالیاییها توصیه میکنند که جگر را به محض خروج از ماهیتابه و داغ باید مصرف کرد. آنها بر این باروند که گرم کردن مجدد جگر باعث سفت شدن آن میشود. حتی فرانچسکو، آشپز ایتالیایی نیز توصیه میکند که جگر ونیزی را با کمی پولنتا سرو کنید. با ما همراه باشید تا با دستور تهیه غذای جگر و پیاز آن هم به سبک ونیزی آشنا شویم.
مناسب برای ۴ نفر
زمان پخت:۲۵ دقیقه
مواد لازم:
۵۰۰ گرم جگر گوساله بسیار تازه
۵۰۰ گرم پیاز سفید
۴۰ گرم کره
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. پیازها و جگر را به قطعات کوچک (ترجیجاً به صورت نواری) برش دهید.
۲. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. کمی روغن زیتون و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه آن را تفت دهید تا قهوهای شود. سپس آنها را در ظرفی جداگانه بریزید.
۳. در همان تابه، کمی دیگر روغن زیتون اضافه و حرارت را زیاد کنید. وقتی تابه داغ شد، جگر را اضافه کنید و کاملا آن را تفت دهید.
۴. پیازها را در همان ماهیتابه بریزید و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و ۴ دقیقه دیگر روی حرارت خیلی زیاد هم بزنید تا مخلوط شوند.
۵. حالا کره را اضافه کنید و کامل آن را هم بزنید تا با مواد داخل تابه ترکیب شود. سپس با کمی پولنتا (پوره ذرت ایتالیایی) آن را سرو کنید.