دویماج؛ عصرانه لذیذ آذری‌ها
کد خبر: ۲۳۸۹۰۵
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار: 2022 March 10    -    ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
دویماج یکی از غذا‌های محلی استان آذربایجان شرقی است. اهالی تبریز، میانه و اردبیل این میان وعده سبک را به شیوه‌های مختلف تهیه می‌کنند. دویماج برای صبحانه کودکان هم مناسب است و سریع آماده می‌شود. برای عصرانه آن را همراه با سبزی خوردن و میوه‌های تابستانی (انگور و هندوانه) هم تهیه و سرو می‌کنند.

زیباترین بازیگر زن ترکیه ای ۸ بازیگر«تابناک با تو» - دویماج یکی از غذا‌های محلی استان آذربایجان شرقی است. اهالی تبریز، میانه و اردبیل این میان وعده سبک را به شیوه‌های مختلف تهیه می‌کنند. دویماج برای صبحانه کودکان هم مناسب است و سریع آماده می‌شود. برای عصرانه آن را همراه با سبزی خوردن و میوه‌های تابستانی (انگور و هندوانه) هم تهیه و سرو می‌کنند.

دویماج؛ عصرانه لذیذ آذری‌ها

مواد لازم

نان خشک تبریزی ۴ عدد

(باید از نان نازک سفید خشک شده استفاده کنید)

آب یا دوغ یک لیوان یا به میزان دلخواه (برای مخلوط کردن، خیس کردن و فرم دادن نان خشک)

پنیر تبریز ۲۰۰ گرم کره ۱۰۰ گرم

گردوی خردشده به میزان لازم

دویماج؛ عصرانه لذیذ آذری‌ها

طرز تهیه

نان‌ها را درون کاسه‌ای بزرگ به اندازه دلخواه خرد کنید و کم‌کم آب (یا دوغ) را به آن اضافه کنید و هم بزنید. خرده‌های نان نباید مثل ترید آبگوشت له شوند. همین قدر که‌تر باشند تا بتوان آن‌ها را گلوله کرد، کافی است. پنیر را ریز رنده یا خرد کرده و به آن اضافه کنید. اکنون کره را آب کنید و همراه گردو به آن اضافه و کاملا با دست مخلوط کنید. مواد را درون دست‌ها به شکل گرد فشرده کنید تا کاملا به‌هم بچسبد و متلاشی نشود. اگر این مواد از هم باز شد کمی آب و کره آب‌کرده اضافه کنید. دویماج شما آماده است.

دویماج؛ عصرانه لذیذ آذری‌ها

فوت آخر

در برخی از نواحی درون همین مواد سبزی خوردن ساطوری شده یا کاهوی ریزشده می‌ریزند. دویماج معمولا طعم دلخواه خودش را دارد و به خاطر وجود پنیر تبریزی مزه دار، نباید به آن نمک یا ادویه اضافه کنید.

برای تهیه این میان وعده نمی‌توانید از هر نوع نانی استفاده کنید. نان‌های حجیم برای تهیه آن مناسب نیستند. با نان لواش کمی خشک شده هم می‌توان دویماج تهیه کرد. این غذا در عین ساده بودن سرشار از کلسیم، فیبر و ویتامین‌های گروه ب است. البته فراموش نکنید به دلیل نان و گردوی استفاده شده در آن کربوهیدرات و کالری بالایی دارد و اگر رژیم غذایی ویژه‌ای را دنبال می‌کنید مراقب میزان مصرف تان از این عصرانه پر انرژی باشید.

ایرنا زندگی

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
5
2
ما میانه ای هستیم تو عمرمون همچین چیزی نه دیده ایم نه خورده ایم
پاسخ ها
..............
| |
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
مال تبریزه
ناشناس
| |
۱۶:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
ناشناس 13:28 تو تبریز هم نداریم اینشکلی... نویسنده از خودش دراورده
ناشناس
| |
۲۳:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۲
ناشناس 16:51 شما از تبریز نیستی قطعا. احتمالا از شهر دیگه اومدی تبریز. وگرنه هر تبریزی میدونی دوماج یعنی چی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
5
2
دویماج یک میان وعده عصرانه هست و مخصوص قزوین ، لطفا آ درس اشتباه ندهید ،این میان وعده با نان لواش خشک و ریز شده همراه سبزی خوردن خرد شده و پنیر و گردوی خرد شده که همه مواد را مخلوط کرده و کمی آب روی آن می‌پاشند و هم می‌زنند و یک ساعت استراحت داده بعد مصرف می‌کنند. در ضمن بعضی‌ها به آن پیاز داغ و یا پیاز نگینی خرد شده هم اضافه می‌کنند. خیلی خوشمزه هست امتحان کنید نوش جان.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۳:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۲
تو قزوین نداریم همچین غذایی
رضا تبریز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
0
7
این فقط برای تبریز و آذرشهر و ایلخچی و اسکو و مناطق دور و بر تبریز هست و جاهای دیگه استان نیست. اسمش هم دویماج نیست. دؤومانج هست. نونش هم باید کاملا خرد شده باشد. ریزّ ریز. لواشش هم لواش مخصوص تنوری تبریزه (اسمش لواش یوخا هست). اگه نون دیگه ای استفاده بشه اصلا به هم نمی چسبن بعد از مخلوط کردن. بعد از خیس کردن نون ها (به روش چلوندن نون روی نون ها)، کره محلی میدن روش. انواع سبزیجات معطر و گردوی پودر شده ی آذرشهر و پنیز لیقوان که ذاتا خرد میشه خودش رو هم میریزن روش و مخلوط میکنن عالی میشه :))
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۲
4
1
متعلق به قزوین هست
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار