شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر
کد خبر: ۲۳۱۹۰۶
تاریخ انتشار: 2021 December 24    -    ۰۳ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
در این روزها خانواده‌ها در آلمان به همراه کودکانشان سرگرم پختن شیرینی‌های خوشمزه برای ایام کریسمس هستند؛ ایامی که اکنون سایه کرونا بر آن سنگینی می‌کند. در این گزارش تصویری با شیرینی‌های آلمانی ایام کریسمس آشنا می‌‌شوید.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویرتابناک باتو ــ در این روزها خانواده‌ها در آلمان به همراه کودکانشان سرگرم پختن شیرینی‌های خوشمزه برای ایام کریسمس هستند؛ ایامی که اکنون سایه کرونا بر آن سنگینی می‌کند. در این گزارش تصویری با شیرینی‌های آلمانی ایام کریسمس آشنا می‌‌شوید.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر

در روزهای "عید ورود" در آلمان که به آن "اَدونت" (Advent) گفته می‌شود، خانواده‌های آلمانی به همراه کودکانشان سرگرم پختن شیرینی‌های خوشمزه برای ایام کریسمس هستند.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر

در روزهای "عید ورود" خانواده‌های آلمانی و بخصوص کودکان "تقویم عید ورود" (Adventskalender) هدیه می‌گیرند که از ۲۴ هدیه کوچک تشکیل می‌شود. این هدایای کوچک می‌تواند حتی یک شکلات یا شیرینی باشد.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر

در روی میز خانواده‌های آلمانی‌ها چهار هفته مانده به عید کریسمس تاج تزئین شده‌ای از شاخه‌های کاج که به آن "ادونتس کرانس" (Adventskranz) گفته می‌شود، با چهار شمع قرار می‌گیرد. هر هفته در روز یکشنبه یک شمع روشن می‌شود.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر

یکی از رسوم آلمانی‌ها شیرینی‌پزی در ایام "عید ورود" است. شیرینی‌پزی امری "زنانه یا دخترانه" نیست و پسران و مردان هم در این روزها پیشبند‌ می‌بندند و شیرینی می‌پزند. پخت "شیرینی فرم‌دار" (تصویر) مورد علاقه بچه‌ها بسیار ساده است.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر

"اشپکولاسیوس" در منطقه راین سفلی، هلند و بلژیک پخته می‌شود. ادویه اشپکولاسیوس از دارچین، رازیانه، زنجبیل، هل، تخم گشنیز، میخک، بادیان رومی، فلفل و جوز هندی تشکیل شده است. برای خمیر آن ۵۰۰ گرم آرد، ۲ قاشق بیکینگ پودر، ۱ بسته ادویه اشپکولاسیوس، ۲۵۰ گرم شکر، قاشق چای‌خور نمک، ۲ تخم مرغ، ۲۰۰ گرم کره و ۱۰۰ گرم آرد بادام را به فرم دلخواه درآورده و به مدت ۱۰ دقیقه و با ۱۸۰ درجه می‌پزیم.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر

"خانه زنجبیلی" نوعی خانه عروسکی به سبک خانه داستان "هانسل و گرتل" است که توسط برادران گریم نوشته شده. برای ساخت بدنه این خانه از نان زنجبیلی استفاده می‌شود.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر

به نان زنجبیلی در آلمان "لِب‌کُوخن" (Lebkuchen) می‌گویند. نورنبرگ واقع در ایالت بایرن از قرن چهاردهم به خاطر نان زنجبیلی پخت‌‌شده در این شهر شهرت یافته است. "نان زنجبیلی الیزن" که با تنها ۱۰ درصد آرد پخته می‌شود، بسیار خوشمزه است.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر

در آخن از قرون نوزدهم به این سو نوعی نان زنجبیلی به همراه شیره چغندر و یک لایه شکلات در روی آن پخته می‌شود که در آلمان به آن "دومینواشتاین" (Dominostein) گفته می‌شود.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر

شیرینی "ماکرون" هم که از شرینی‌های عید کریسمس است، از نارگیل رنده شده، سفیده تخم مرغ، شکر، نمک و آرد بادام پخته می‌شود.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر

"ستاره‌ دارچینی" (Zimtsterne) از دیگر شیرینی‌های مورد علاقه آلمانی‌ها در هنگام عید کریسمس است که به‌طور خانگی هم پخته می‌شود.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر

شیرینی‌ها را پس از پخت با استفاده از "رنگ‌های خوراکی"، "اسمارتیز" و دیگر مواد تزئینی که در شیرینی‌پزی استفاده می‌شود، تزئین می‌کنیم.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر

هلال وانیلی: ۲۰۰ گرم آرد، یک قاشق چای خوری "بیکینگ پودر" ۱۰۰ گرم شکر، یک عدد تخم مرغ، ۱۲۵ گرم کره، ۱۰۰ گرم آرد بادام. خمیر شیرینی را به صورت هلال درآورده و در فرهایی که با هوای داغ کار می‌کنند با ۱۶۰ درجه و فرهایی که حرارت آنها از پائین و بالا تامین می‌شود با ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم و پس از خنک شدن با پودر قند تزئین می‌کنیم.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر

با استفاده از فرم‌های فلزی و یا پلاستیکی خمیر شیرینی را فرم داده و در فر می‌پزیم.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر

"اشتولن" (Stollen) را در قدیم و در ایام روزه‌داری قبل از عید کریسمس بدون کره و کشمش می‌پختند که خوشمزه نبود. با اجازه پاپ "اینوزنز هشتم" از کره و سپس کشمش در تهیه خمیر استفاده شد. مواد این کیک را آرد، مخمر، آب، شکر، پوست مرکبات شکری مانند پرتقال، کشمش، هل سبز و دارچین تشکیل می‌دهند. اشتولن پخت درسدن شهرت جهانی دارد.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر

برای تهیه خمیر شیرینی فرم‌دار به ۳۰۰ گرم آرد، ۲۰۰ گرم کره، ۱۰۰ گرم شکر، یک تخم مرغ و یک قاشق چای‌خوری "بیکینگ پودر" نیاز داریم. پس از آماده شدن خمیر را روز میز پهن می‌کنیم.

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای ایام کریسمس به روایت تصویر

یکی از مزیت‌های شیرینی مربایی این است که می‌توان از مربا‌ها و یا ژله‌‌های گوناگون در پخت آن استفاده کرد که هر یک مزه خاص خود را دارد.

منبع: دویچه وله

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار