چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب
کد خبر: ۲۲۰۰۶۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2021 August 22    -    ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
مواد اصلی در طبخ این ساندویچ شامل سینه مرغ، شکر قهوه‌ای و پنیر پیتزا بوده که با انواع سس‌ها، چون سس باربیکیو، سس وسترشایر و به خصوص چاشنی غذای ایتالیایی خوشمزه و خوش طعم می‌شود. زمان تهیه و آماده سازی این ساندویچ بسیار کوتاه بوده، اما برای پخت زمان طولانی می‌خواهد.

چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب

چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب«تابناک با تو» - چیکن باربیکیو، یک نوع ساندویچ خوشمزه و محبوب تمام افراد بوده که می‌توانید برای مهمانی‌های خود طبخ و سرو کنید.

مواد اصلی در طبخ این ساندویچ شامل سینه مرغ، شکر قهوه‌ای و پنیر پیتزا بوده که با انواع سس‌ها، چون سس باربیکیو، سس وسترشایر و به خصوص چاشنی غذای ایتالیایی خوشمزه و خوش طعم می‌شود. زمان تهیه و آماده سازی این ساندویچ بسیار کوتاه بوده، اما برای پخت زمان طولانی می‌خواهد. چیکن باربیکیو را می‌توانید برای وعده شام طبخ و سرو کنید. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه این غذا برای ۴ نفر مناسب و کافی می‌باشد، اما می‌توانید مقدار آن را با توجه به تعداد اعضای خانواده کم و یا زیاد کنید.

مواد لازم

سینه مرغ: ۴ تکه

پنیر پیتزا رنده شده: دو سوم فنجان

نان برگر: ۴ عدد

شکر قهوه ای: یک چهارم فنجان

سس باربیکیو: ۳۰۰ گرم

چاشنی غذای ایتالیایی: نصف فنجان

سس وسترشایر: ۲ قاشق غذاخوری

چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب

طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ را شسته و در یک قابلمه با کمی آب بگذارید تا بپزد.

سپس مرغ را ریش ریش کنید و در آرام پز بریزید.

در یک کاسه مواد شکر قهوه ای، سس باربیکیو، چاشنی ایتالیایی و سس وسترشایر را ریخته و مخلوط کنید.

سپس مخلوط مواد را بر روی مرغ در آرام پز بریزید.

چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب

آرام پز را بر روی حرارت ملایم بگذارید و صبر کنید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت چیکن باربیکیو بپزد.

در نیم ساعت پایانی پخت چیکن، پنیر پیتزا رنده شده را اضافه کرده و کمی هم بزنید.

سپس بعد از اتمام پخت، چیکن باربیکیو را در لای نان همبرگر سرو کنید.

منبع: غذالند

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۳۱
0
1
ان شاء الله همه بتونند بخورند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۳۱
1
2
این دیگه چه جور دستور آشپزیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سینه مرغ را اول بپزیم بعد ریش رش کنیم با مخلوط سس برای 2تا 3ساعت دیگر در آرام پز بپزه؟؟؟؟
از این سینه مرغ دیگه خاصیتی باقی میمونه؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار