در اینجا برای شما بینندگان عزیز شیوه پخت کیک اسفناج را می آوریم که با هم می خوانیم.
مواد لازم:2 عدد تخممرغ
2 /1 پيمانه روغن مايع
1 قم بيكينگ پودر
1 پيمانه پوره اسفناج
4 /3 پيمانه شكر
2 /1 پيمانه شير
8 /1 قچ وانيل
8 /1 قچ نمك
2 پيمانه آرد
500 گرم اسفناج
طرز تهیه:1 اسفناج را پاك كنيد و خوب بشوييد، بعد در آبكش بريزيد تا كمي خشك شود. حالا اسفناج را در قابلمهاي بريزيد و روي حرارت بگذاريد. اسفناج آب مياندازد و سريع ميپزد. وقتي آب اسفناج تمام شد آن را در مخلوطكن بريزيد و يا با گوشتكوب برقي به صورت پوره درآوريد. پوره اسفناج را كنار بگذاريد.
2 تخممرغها را در كاسهاي بشكنيد و حدود 3 دقيقه با همزن برقي هم بزنيد تا حجم آنها دو برابر شود. شكر و وانيل و نمك را اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد.
3 حالا روغن مايع، شير و پوره اسفناج را به كاسه اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا مايهاي يكدست داشته باشيد. آرد را با بيكينگ پودر مخلوط و چند بار الك كنيد.
4 آرد و بيكينگ پودر را به مايه كيك اضافه و با ليسك (قاشق مخصوص كيكپزي) مخلوط كنيد تا جايي كه آرد گلوله گلوله نماند. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود.
5 کف قالب را چرب كنيد و كاغذ روغني بيندازيد. مايه كيك را داخل قالب بريزيد و يكدست كنيد تا ارتفاع همه جاي آن يكسان باشد.
6 قالب را در فر به مدت 35 دقيقه حرارت دهيد. بعد از پخت، قالب را از فر بيرون آوريد و بعد از خنك شدن کیک، آن را در ظرفي بگذاريد و برش بزنيد.
مجله آشپزی مثبت