سیب‌زمینی با سس بشامل، طعمی دلچسب
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۴۱۳۶۹
تاریخ انتشار: 2019 April 09    -    ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی سیب زمینی و سس بشامل آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت، با ما همراه باشید.

سیب‌زمینی با سس بشامل، طعمی دلچسب

اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی سیب زمینی و سس بشامل آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت، با ما همراه باشید.

سیب‌زمینی با سس بشامل، طعمی دلچسب

مواد لازم:

سیب زمینی ورقه ورقه شده: 4 عدد بزرگ

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو

پیاز خرد شده: یک عدد 

سیر خلالی خرد شده: سه حبه

فلفل سبز تند: دو عدد

فلفل سبز شیرین: یک عدد متوسط

گوجه فرنگی خرد شده: دو عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری

ادویه کاری: یک قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

آویشن: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

آب: نصف پیمانه

پنیر موزارلا: یک پیمانه

روغن: به میزان لازم

مواد لازم برای سس بشامل:

کره: دو قاشق غذاخوری

آرد: دو قاشق غذاخوری

شیر: دو پیمانه

نمک: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه: 

ظرفی را روی حرارت قرار داده و به مقدار کافی داخل آن، روغن می‌ریزیم. وقتی روغن، خوب داغ شد، سیب زمینی‌های ورقه ورقه شده را داخل روغن فراوان می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا رنگ آنها، کمی طلایی شود.

سیب زمینی‌ها را از روغن خارج کرده و در قالب مورد نظر می‌چینیم.

برای درست کردن مواد گوشتی، پیاز خرد شده، فلفل سبز تند و شیرین خرد شده، سیر خلالی شده را داخل ظرف می‌ریزیم. کمی مواد را تفت می‌دهیم و ادویه‌ها و نمک را به آن اضافه می‌کنیم.

گوشت چرخ شده را به مواد اضافه کرده و تفت می‌دهیم.پس از آن، گوجه فرنگی‌های خرد شده را به همراه رب گوجه، به مواد اضافه می‌کنیم.وقتی خامی گوشت گرفته شد، آب را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم مواد روی حرارت باشند تا آب آن، کمتر شود.

در این فاصله برای درست کردن سس بشامل، کره را در ظرفی ریخته و به همراه آرد، روی حرارت قرار می‌دهیم. وقتی خامی آرد گرفته شد، شیر را به همراه نمک اضافه می‌کنیم. هم زدن را ادامه می‌دهیم تا سس، به غلظت دلخواه برسد.

مواد گوشتی را روی سیب زمینی‌ها می‌ریزیم. سس بشامل را روی سیب زمینی‌ها ریخته و در پایان، پنیر موزارلا را روی آنها می‌ریزیم.

قالب را در فر با دمای 180 درجه به مدت پانزده دقیقه قرار می‌دهیم تا پنیرها آب شده و رنگ سس بشامل، طلایی شود.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: manalonline

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv